e-factura

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
Închis
bozdoga

e-factura

#1 Mesaj de bozdoga »

Buna ziua,
Am de facturat o factura ce trebuie trimisa in e-factura. Este vorba de servicii de evaluare a mai multor imobile care au adrese diferite, specificatii care ar trebui trecute in factura. La e-factura am dedus ca este limitata la 100 caractere aceasta pozitie (produs). Pana acum faceam o singura factura pe care treceam mai multe pozitii (ex. 5 imobile- 5 pozitii) cu detaliile specifice fiecareia. Cum trebuie sa procedam acum?
Cele 100 caractere se refera la fiecare pozitie (articol) din factura sau la total articole ?

Am facut o proba si am generat xml-ul unei facturi (din e-factura) fara transmiterea ei in SPV sa vad daca s-au preluat toate datele introduse in factura (unele date au fost introduse la Denumire produse/servicii, altele la Informatii suplimentare) și am vazut ca au fost preluate, dar nu stiu daca se poate transmite in SPV sau da eroare.
Cum ati procedat in astfel de situatii și ce ma sfatuiti sa fac?

tomac

Re: e-factura

#2 Mesaj de tomac »

Puneți la informații suplimentare acele date și trimiteți. Nu e nicio problemă completarea lor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

boteae

#3 Mesaj de boteae »

cum instalez e factura din programul saga

bozdoga

#4 Mesaj de bozdoga »

Nu e nicio problema nici daca depasesc cele 100 caractere pe fiecare pozitie/linie/serviciu din factura (banuiesc ca aceasta limita se refera la fiecare pozitie/linie din factura nu la totalul lor)?

chisc811

#5 Mesaj de chisc811 »

Persoana Juridica vinde la persoana Fizica prin E-MAG, ESTE NECESAR SA TRIMITEM prin E-factura?

ganeam951

#6 Mesaj de ganeam951 »

https://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?t=54720

Ma intreb cate topic-uri e-factura se mai deschid? Parca sunt prea multe deja. Parerea mea.

tomac

#7 Mesaj de tomac »

Sunt. Așa că voi începe să le blochez pe alea irelevante.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Închis