Buna ziua,
Poate parea o intrebare ciudata, dar eu totusi as vrea o opinie de la cineva: Propunerile de casări făcute in urma inventarierii, se operează la data PENTRU care se face inventarul, sau la data efectiva a inventarierii? Sa presupunem ca fac inventarul pentru situatia patrimoniala la data de 31.12.2023, dar operatiunea efectiva de inventariere se face pe 08.01.2024 (si predarea obiectelor casate catre unitati de colectare a deseurilor se face tot in 08.01.2024) Deci, reiau intrebarea: cand se opereaza notele de casare a obiectelor de inventar sau imobilizari? La 31.12.2023 sau 08.01.2024?
Va multumesc anticipat!
Casări obiecte inventar / imobilizari
Re: Casări obiecte inventar / imobilizari
La data de 31.12.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Re: Casări obiecte inventar / imobilizari
Buna ziua!
Vreau sa casez licentele SAGA C contabilitate + stocuri achizitionate in 2024 cu expirare in martie 2025.Am intrat in meniul Imobilizari, am dat pe casare si mi-a generat nc corecte , dar pv nu il face corect: in loc sa imi apara datele din factura de pe martie 2024 imi apar datele din factura de pe martie 2023. Va rog sa ma ajutati sa rezolv acesta problema. Am actualizat programul, dar tot asa gresit imi da la pv de casare.
Vreau sa casez licentele SAGA C contabilitate + stocuri achizitionate in 2024 cu expirare in martie 2025.Am intrat in meniul Imobilizari, am dat pe casare si mi-a generat nc corecte , dar pv nu il face corect: in loc sa imi apara datele din factura de pe martie 2024 imi apar datele din factura de pe martie 2023. Va rog sa ma ajutati sa rezolv acesta problema. Am actualizat programul, dar tot asa gresit imi da la pv de casare.