Buna ziua
Am o factura de la Tik Tok emisa din Anglia cu cod VAT cu GB,factura emisa cu tva de 19%.Eu sunt platitor de tva,cum o inregistrez???Multumesc
Factura Tik Tok
Re: Factura Tik Tok
Pe tip factură incluzând TVA în preț.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ,va rog sa ma ajutati cum inregistrez factura atasata atata timp cat clientul nu este platitor de tva doar are cui special .Este obligat la plata tva-ului ?Multumesc
- Fişiere ataşate
-
- Clientul nu e platitor de Tva ,cum inregistrez aceasta factura ?
- WhatsApp Image 2024-08-16 at 15.13.58_c9543635.jpg (117.37 KiB) Vizualizat de 3969 ori
Ca factură. A colectat TikTok TVA pe acea factură.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua!
Am primit si eu o factura de la tik tok, societatea din Romania platitoare de tva, dar factura emisa de tik tok nu are tva pe ea
Cred ca intra pe cheltuiala toata valoarea, vad ca sunt colegi care au avut tva pe factura
Oare tine de cum a fost creat contul?
Multumesc
Am primit si eu o factura de la tik tok, societatea din Romania platitoare de tva, dar factura emisa de tik tok nu are tva pe ea
Cred ca intra pe cheltuiala toata valoarea, vad ca sunt colegi care au avut tva pe factura
Oare tine de cum a fost creat contul?
Multumesc
-
pentru facturile care nu au TVA pe ele (beneficiar firma din romania platitoare de TVA) faceti taxare inversa si declarati in D300 si D394, in Saga INtrari-Valuta/ Introduceti tertul cu cod GB, selectati T- taxare inversa, la tip operatiune, la produs puneti TVA 19% si duce corect in D300 si D394