Buna seara,
Cum pot adauga in efactura, la datele furnizorului (pe langa CUI, adresa sediu, adresa mail, care imi apar) si contul bancar in care ar trebui sa se faca plata?
Mentionez ca nu utilizez program de facturare separat, introduc datele facturii in SAGA C la Iesiri si dupa validare, din meniul e-factura, descarc e-factura.
Am campul completat in Administrare - Configurare societati, (Cont 1 si banca) dar cand mi se emite efactura, aceste info nu-mi apar.
Va multumesc!
Cum adaug cont bancar in eFactura (la furnizor)
Re: Cum adaug cont bancar in eFactura (la furnizor)
In nomenclator il adaugi.
Conturile bancare se preiau din caseta cu informații existentă în ecranul de tipărire. Când apăsați tipărire, în partea stângă a ecranului sub opțiunile de imprimare (pdf/imprimantă) aveți o casetă text în care puteți trece conturile IBAN. Acestea se vor prelua în e-factura.
Pentru fiecare formular de facturi (formular 1, formular 2, etc) puteți seta conturi și informații diferite și puteți seta în ecranul e-factura ce formular să fie preluat pentru cele ce se trimit în e-factura,
Pentru fiecare formular de facturi (formular 1, formular 2, etc) puteți seta conturi și informații diferite și puteți seta în ecranul e-factura ce formular să fie preluat pentru cele ce se trimit în e-factura,
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua! Pe e-facturile emise nu mai apare al doilea cont al furnizorului, apare doar pe cele tiparite simplu. In lunile anterioare au aparut toate conturile, problema e recenta. Cum o remediem? Multumesc!
- balazse246
Verifica ca la "e-facturi" -> "configurare" -> "formular de tiparire pt preluarea datelor de facturare in lei" sa fie selectat formularul dorit din "iesiri" unde apar ambele conturi.