Buna ziua!!
Cer un ajutor petru confirmare!! Am o fact.primita de la un furnizor, in care am "n"produse, si la sf. sub produse imi scrie discount 5%.(1 poz.cu semnul -)
M-am poz.pe fiecare produs, am inreg.produsul cum era in fact., apoi am mers pe poz."discount" am inreg. 1 buc cu semnul( -) val.discount, inreg.fiind in
767.
Cum e corect, sa operez discount pe fiecare produs, sa micsorez pretul de achizitie??? Sau sa tratez ca fiind sconturi acordate!!
Va rog frumos cine ma poate ajuta!!!!
discount acordat de furnizor
Re: discount acordat de furnizor
Micsorare PU/produs : e discount.
-
petrescum244
Sper ca am inteles bine, intru pe fiecare produs si micsorez pretul de achizitie cu 5%.Multumesc mult ptr.raspuns
Multumesc mult ptr.raspuns
Multumesc mult ptr.raspuns
Pentru PetrescuM244
La partea de articole ai butonul "calcul discount (ALT+U)" si acolo poti introduce discountul (doar sa debifezi "discount financiar" si "genereaza informatii suplimentare").
La partea de articole ai butonul "calcul discount (ALT+U)" si acolo poti introduce discountul (doar sa debifezi "discount financiar" si "genereaza informatii suplimentare").
-
niculaea299
Buna ziua!
Am factura de la furnizor cu 20 de repere pe factura. Disount-ul acordat este pt produsul 3, 5, 10,12,15 si 20. Cum se poate face??? Va multumesc.
Am factura de la furnizor cu 20 de repere pe factura. Disount-ul acordat este pt produsul 3, 5, 10,12,15 si 20. Cum se poate face??? Va multumesc.
Pune-l pe nedefinit pe cont de clasa 6 (6021 de ex.) aferent reperelor
- balazse246
Pentru niculaea299
Daca se lucreaza cantitativ-valoric, atunci se poate utiliza butonul "calcul discount" acolo scoti bifa de la "generare informatii suplimentare" si alegi pozitiile pentru care doresti discount.
Daca se lucreaza cantitativ-valoric, atunci se poate utiliza butonul "calcul discount" acolo scoti bifa de la "generare informatii suplimentare" si alegi pozitiile pentru care doresti discount.