Buna grup,
Am facut upgrade pe laptop dela Windows 7 la Windows 10 si la copierea programului apare ultima versiune 580 (deoarece am facut o inainte de upgrade windows) dar codurile de identificare si de activare sunt diferite de cele trimise PE MAIL la actualizarea din 18 09 2024 .dupa upgrade am descarcat din nou de pe site iar ultima versiune de program si tot alte coduri de activare si identificare apar fata de cele primite pe mailul din 18 09 ..E posibil sa fie altele ? ce am de facut ?
Multumesc frumos pentru suport
PROGRAM SAGA
Re: PROGRAM SAGA
lasa doar user si parola si sterge codurile care le arata si dai actualizare le cauta automat si le completeaza Saga.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Re: PROGRAM SAGA
Daca nu va descurcati sunati la cei de la Saga. Cu siguranta, va vor indruma si ajuta.cazanl987 scrie: ↑Joi Sep 19, 2024 6:39 pm Buna grup,
Am facut upgrade pe laptop dela Windows 7 la Windows 10 si la copierea programului apare ultima versiune 580 (deoarece am facut o inainte de upgrade windows) dar codurile de identificare si de activare sunt diferite de cele trimise PE MAIL la actualizarea din 18 09 2024 .dupa upgrade am descarcat din nou de pe site iar ultima versiune de program si tot alte coduri de activare si identificare apar fata de cele primite pe mailul din 18 09 ..E posibil sa fie altele ? ce am de facut ?
Multumesc frumos pentru suport