Un salariat care lucreaza la coafor o zi da si una nu , toata luna nu lucreaza 160 ore, in functie de luna 156 ore, angajatorul este obligat sa-i asigure cele 160 ore, avand cim cu 8 ore.
Este corect sa-l plateasca la orele lucrate ?
salariat coafor
-
Re: salariat coafor
Nu tine nimeni evidenta contabila la un coafor sa-mi spuna si mie cum este corect?
Va rog mult
Va rog mult
cu CIM de 8 h /zi alea trebuie să le platească lunar, ce depășește sunt plătite suplimentar.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Problema este ca in cursul unei luni ele nu lucreaza 160 ore ci 156 sau 144 in functie de luna, iar angajatorul plateste la orele lucrate , programul fiind de 12 ore/zi , lucreaza o zi da, una nu si ziua de sambata o saptamana da, una nu.
Angajatorul spune ca este corect sa plateasca atat cat lucreaza, dar nu respecta contractul.
Cum este corect?
Angajatorul spune ca este corect sa plateasca atat cat lucreaza, dar nu respecta contractul.
Cum este corect?
contractul conteaza nu ce vrea patronul..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Multumesc mult!