Buna ziua,
Am trecut cu 4 statii in sistem client server si am incercat sa adaug o firma noua de pe o statie client lovindu-ma de mesajul: ''In configuratia curenta: entitatile noi se pot adauga doar de pe server'' lucru de car nu ma loveam in mod standard. Exista vre-o posibilitate de a da drepturi ca si o statie de tip client sa poate adauga la un momendat societati?
Aduagare firma in sistem client-server doar de pe server?
-
Re: Aduagare firma in sistem client-server doar de pe server?
Nu. Adăugați-o pe server.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Am și eu o problemă de genul.
Avem un server și 5 stații. Pe una dintre stații se creează automat firma pe care o adaug pe server, dar pe celalalte nu.. Ce ar trebui bifat și unde ca să se creeze și pe celalalte?
Avem un server și 5 stații. Pe una dintre stații se creează automat firma pe care o adaug pe server, dar pe celalalte nu.. Ce ar trebui bifat și unde ca să se creeze și pe celalalte?
Copiati configcs.txt din folderul saga, de pe statia in care apar automat firmele adaugate pe server, in folderele saga de pe celelalte statii de lucru.
-
Mulțumesc mult! A mers! 
-
Și cum as putea sa fac treaba asta și la saga PS? De pe server nu duce pe nici o stație. Pe server nu am fișierul ăsta sa îl mut..
Faceti la fel cu acelasi fisier in folderle SagaPS de pe statiile de lucru. Dar modificati in fisierul configcs.txt calea unde se afla sagaPS pe server. Inlocuiti (cel mai probabil) C:\SagaC.3.0\ cu C:\SagaPS.3.0\
PS: bazele de date de pe server trebuie sa fie firebird (sau client-server) altfel ele nu apar in lista pe statiile client.
PS: bazele de date de pe server trebuie sa fie firebird (sau client-server) altfel ele nu apar in lista pe statiile client.
-
Să vă dea Dumnezeu sănătate!