Buna ziua
la emiterea facturilor prin Saga Facturare - unde se completeaza cine emite factura si delegatul?
daca vreau sa devalidez o factura si sa fac o modificare cum procedez in Saga Facturare?
SAGA FACTURARE
-
Re: SAGA FACTURARE
Din SagaWEB >>>> Iesiri >>>>> Tiparire.
pe telefon are Saga Facturare, nu are acces la SagaWeb
delegatul nu este mereu acelas, iar idea este sa nu ma sune pe mine la fiecare factura!!!
delegatul nu este mereu acelas, iar idea este sa nu ma sune pe mine la fiecare factura!!!
De ce să apară vreun delegat?!
E salvat în WEB. Adică în SAGA WEB e setat să memoreze datele delegatului.
E salvat în WEB. Adică în SAGA WEB e setat să memoreze datele delegatului.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Da, in SAGA WEB este nomenclatorul cu clienti care contine si delegatii
cand emit factura din Saga Facturare imi preia la delegat delegatul ultimei facturi emise care este pentru alt client si deci este alt delegat
verificarea delegatului il fac prin formularul pdf emis de aplicatia saga facturare
acum vine surpriza
accesez Saga Web si verific factura iar la delegat imi apare delegatul corect din nomenclator
accesez iar Saga Facturare pe telefon si verific factura iar delegatul este corect preluat
DE CE TEBUIE SA ACCESEZ SAGA WEB PENTRU A FI PRELUAT CORECT DELEGATUL IN SAGA FACTURARE SI NU SE PREIA AUTOMAT CAND EMIT FACTURA???
cand emit factura din Saga Facturare imi preia la delegat delegatul ultimei facturi emise care este pentru alt client si deci este alt delegat
verificarea delegatului il fac prin formularul pdf emis de aplicatia saga facturare
acum vine surpriza
accesez Saga Web si verific factura iar la delegat imi apare delegatul corect din nomenclator
accesez iar Saga Facturare pe telefon si verific factura iar delegatul este corect preluat
DE CE TEBUIE SA ACCESEZ SAGA WEB PENTRU A FI PRELUAT CORECT DELEGATUL IN SAGA FACTURARE SI NU SE PREIA AUTOMAT CAND EMIT FACTURA???
- nicolaescu112
SAGA FACTURARE
Buna ziua. In Saga facturare:
1. se poate emite factura proforma ?
2. daca este nevoie sa emit o factura pentru servicii prestate, cum procedez in acest caz avand in vedere ca nu este articol in stoc ca sa poata fi identificat in "articole" si utilizat la facturare ?
1. se poate emite factura proforma ?
2. daca este nevoie sa emit o factura pentru servicii prestate, cum procedez in acest caz avand in vedere ca nu este articol in stoc ca sa poata fi identificat in "articole" si utilizat la facturare ?
Buna ziua,exista posibilitatea de lasarea spatiului intre factura nr.. mai jos la datele furnizorului......si mai jos la detalii produsului..?adica intre fiecare coloana la informatiile respective cu spatiu intre ele pentru o delimitare