Generare fisier PDF la RO e-Factura
Generare fisier PDF la RO e-Factura
Dupa ultimele actualizari ale programului nu imi mai genereaza fisierul cu extensia PDF pentru RO e-Facturile incarcate si descarcate in/din SPV. Am observat ca mi-a disparut din fereastra Configurare campul Genereaza PDF e-Factura dupa modelul ANAF . Cum as putea rezolva? Ma intereseaza mai ales pentru facturile emise.
Re: Generare fisier PDF la RO e-Factura
s-a eliminat.. in mailul cu actualizarile primite se spune.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
De ce?!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Mai jos explicatia celor de la SAGA
SAGA C.3.0.581
S-a actualizat D112.
IMPORTANT
Din acesta versiune s-a eliminat generarea automata a fisierelor PDF asociate e-facturilor primite, pentru ca incetineau foarte mult procesul de descarcare, din cauza limitarilor serviciilor ANAF. Acestea nu trebuie stocate, avand doar caracter consultativ, si pot fi in continuare vizualizate cu butonul "PDF e-Fact", din pagina "Import e-Facturi primite" a ecranului "e-Facturi".
SAGA C.3.0.581
S-a actualizat D112.
IMPORTANT
Din acesta versiune s-a eliminat generarea automata a fisierelor PDF asociate e-facturilor primite, pentru ca incetineau foarte mult procesul de descarcare, din cauza limitarilor serviciilor ANAF. Acestea nu trebuie stocate, avand doar caracter consultativ, si pot fi in continuare vizualizate cu butonul "PDF e-Fact", din pagina "Import e-Facturi primite" a ecranului "e-Facturi".
-
Bună ziua! Cum pot vedea PDF-ul la o e-Factura primită ce a depășit 60 zile de la data importului?
ai incercat in SPV direct?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Dacă este importată în program, din ecranul intrări, pe calculatorul pe care ați efectuat importul, apăsați butonul de deschidere a folderului facturii importate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua, in 03.06.2025 am transmis o fact prin e factura si nu mi s-a generat in format PDF, nu o gasesc in fisierul dedicat. Precizez ca am primit ID de incarcare si de descarcare, nu sunt erori si nici mesaje de la client, dar nu am factura RO E-FACTURA . Imi spuneti va rog ce sa fac in aceasta situatie?
- balazse246
Daca te pozitionezi pe documentul in cauza in meniul "e-facturi" acolo ai un buton de vizualizare in format pdf, ai incercat?