Buna ziua, am situatie de imi da batai de cap!
Am actualizat SAGA VARIANTA 582, SI ma pus naiba..... sa comut pe SERVER !!!,NU STIU DE CE AM FACUTO!! MA INTREBAT!!! eu am un calculator si un leptop si 5 firme , si aveam retea unde pe calculator lucram eu furnizorii si de pe leptop langa scaunul meu lucra sotul meu clientii,fiind conectati la ceeasi firma,si azi dupa actualizare ce sa crezi ca nu mai pot intra de pe leptop pe calculator in retea!!!!! Cei de la SAGA NU RASPUND LA TELEFON !! de SAU FACUT BOGATI!!! Cand erau mai mici aveau suportul ff amabil iti raspundeau te indrumau, ori a ajuns UN MARE BOSS!! si a restrictionat suportul clienti, ori nu mai vor sa raspunda!! AM MARE NEVOIE DE AJUTOR SA MA AJUTE SA REVIN LA STANDARD, DESI SCRIE CA NU SE MAI POATE!! DAR CUM FAC SA MAI LUCREZ IN RETEA PE ACEEASI FIRMA !! CARE SUNT PASII!!! Ce trebuie sa fac la calculator si ce trebuie sa fac pe leptop!!!
multumesc anticipat!!! si doresc noroc si snatate celor care ma salveaza din aceasta situatie!!!
BATAIE DE CAP! TRECERE SAGA PE CLIENT-SERVER
-
Re: BATAIE DE CAP! TRECERE SAGA PE CLIENT-SERVER
trebuie inca o licenta de Saga sa cumparati pentru laptop ca sa lucrati in retea..
o instalati si apoi o mica configurare si veti lucra la fel ca pana acum.
pe mail la versiuna 330 s-a explicat aceste lcururi.
o instalati si apoi o mica configurare si veti lucra la fel ca pana acum.
pe mail la versiuna 330 s-a explicat aceste lcururi.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”