Buna ziua,
Am un client radiat in acest an si vreau sa fac factura de stornare pe numele lui pentru sumele neincasate.
In ecranul de iesiri nu imi apar facturi neincasate, desi pe fisa contului clientului soldul este corect.
Cand dau reglare stornare nu imi apar facturile restante si prin urmare nu pot valida factura cu minus.
Mentionez ca si in jurnalul de vanzari apar aceste facturi neincasate, doar in ecranul de iesiri nu apar neincasate.
Multumesc.
reglare stornare
Re: reglare stornare
Cauta factura pe iesiri si in detalii vezi cu ce ai inchis-o, altfel nu are cum sa nu apara fc.neancasata pe iesiri.
Re: reglare stornare
Pe iesiri la detalii nu imi aparea nimic. Am scris la cei de la Saga si am rezolvat problema. Raspunsul lor a fost: "Accesati ecranul "Situatii-Listari">"Situatie clienti">"Facturi - tert".
Aici, asigurati-va ca aveti egalitate intre campurile "Neachitat la zi" si "Neachitat final". Campul "Neachitat la zi" este editabil - ceea ce inseamna ca il puteti modifica astfel incat sa fie egal cu "Neachitat final"."
Aici, asigurati-va ca aveti egalitate intre campurile "Neachitat la zi" si "Neachitat final". Campul "Neachitat la zi" este editabil - ceea ce inseamna ca il puteti modifica astfel incat sa fie egal cu "Neachitat final"."