Buna ziua
Am vrut sa comut in sistem client-server-server si programul a cerut actualizarea ultimei variante de program.
Nu s-au preluat automat codurile. Spatiul pentru codul de identificare este inactiv iar codul de activare desi il introduc corect programul nu-l recunoaste ca fiind corect.
Am intrat in programul saga ps dar mi s-a blocat si saga c (am uitat sa fac salvarea programului si ma tem sa nu fie o problema in caz de ceva )
Va rog sa ma ajutati cu un sfat mai pe inteles
Multumesc frumos
ref coduri identificare si activare
-
Re: ref coduri identificare si activare
De la aceasta versiune-- 583, practic, programul poate fi folosit doar in sistem client-server.
Daca nu ati efectuat deja comutarea, trebuie sa accesati ecranul "Intretinere BD", pagina "Client -server" si sa apasati butonul "Comuta în sistem client-server - server".
Detalii privind procesul de actualizare regasiti in tutorialul video Actualizarea programelor Saga.
Daca nu ati efectuat deja comutarea, trebuie sa accesati ecranul "Intretinere BD", pagina "Client -server" si sa apasati butonul "Comuta în sistem client-server - server".
Detalii privind procesul de actualizare regasiti in tutorialul video Actualizarea programelor Saga.
Re: ref coduri identificare si activare
Redenumiti folderul saga vechi. Instalati pe curat saga.
Restartati de 2 ori pana va intreaba sa adugati societati noi.
Copiati folderele cu soceitati din saga vechi redenumit (0001,0002,samd.) in noul saga instalat.
Asteptati indexarea si deschideti o societate. Restartati si activati saga.
Asteptati sa se actualizeze bazele. Convertiti bazele la noua varianta "client-server server".
Restartati de 2 ori pana va intreaba sa adugati societati noi.
Copiati folderele cu soceitati din saga vechi redenumit (0001,0002,samd.) in noul saga instalat.
Asteptati indexarea si deschideti o societate. Restartati si activati saga.
Asteptati sa se actualizeze bazele. Convertiti bazele la noua varianta "client-server server".