Portofoliu oferte catre clienti si de la furnizori

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
trocarud205

Portofoliu oferte catre clienti si de la furnizori

#1 Mesaj de trocarud205 »

Bine v-am gasit,

Numele meu este Dan Trocaru si tocmai am decis sa folosesc SAGA in locul WinMentor incepand cu 01.01.2025. Asadar, ma straduiesc sa ma familiarizez cu aceasta noua aplicatie si sa o folosesc la capacitatea ei maxima. Doar ca nu prea ma descurc. De exemplu, in WinMentor am posibilitatea sa creez oferte de pret in EURO (sau orice alta moneda) clientilor, respectiv furnizorilor cu care negociez pretul pentru anumite produse, preturi ce-mi sunt aduse automat in factura pentru clientul/furnizorul respectiv. Am aceasta posibilitate si in SAGA? Daca da, eu nu am reusit sa identific cum pot face asta. As fi recunoscator tuturor celor ce imi pot acorda sprijinul.

Va multumesc!
Ultima oară modificat Mie Ian 15, 2025 10:05 am de către trocarud205, modificat 1 dată în total.

ferenta192

Re: Portofoliu oferte catre clienti si de la furnizori

#2 Mesaj de ferenta192 »

In link-ul de mai jos, gasiti o discutie de pe forumul utilizatorilor SAGA, despre acest subiect, poate va este de folos:
https://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?p=292039&hilit=oferta#p292039
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

trocarud205

#3 Mesaj de trocarud205 »

Multumesc frumos pentru sprijin. Zi frumoasa tuturor!

trocarud205

#4 Mesaj de trocarud205 »

Am incercat solutia propusa in link, insa in fereastra Cod Cl la nivel de articol exista posibilitatea setarii doar a unui nou cod de articol pentru unul sau mai multi parteneri, nu si pretul. Sau nu stiu eu cum sa fac sa fie afisat un asemenea camp, daca exista...

Multumesc!

trocarud205

#5 Mesaj de trocarud205 »

Se pare ca setarea la nivel de articol a prețului pe client se poate efectua in fereastra Preturi vanzare din sectiunea Articole. Voi face ceva teste in acest sens.

Multumesc!

Scrie răspuns