Buna ziua,
Dupa finalizarea operatiunile de lichidare la ONRC, s a descoperit ca societatea avea de recuperat de la fisc o suma de bani din niste regularizari.S a reusit reactivarea societatii.
Dar acum se depun toate declaratiile pe perioada nov 2023 pana in prezent.Cum reconstituI balanta la nov 2023, luna in care s au facut operatiunile de lichidare (toate soldurile sunt 0, cu partaj facut etc ?)
Am nevoie de ea pentru depunerea bilantului pe 2023.
Multumesc!
Reactivare societate lichidata
-
Re: Reactivare societate lichidata
Stiti ce nu imi este clar?!
Daca o firma a fost lichidata si s-a facut si partajul, cum mai poate sa se reactiveze?
Nu mai are nici capital social (nu ca ar fi nevoie de el).
Este ca in situatia in care am dus mortul la groapa si dupa 15 zile, il scot din groapa, il pun in geam sa ia pensia ca a murit cu 15 zile inainte de inceputul lunii urmatoare.
Daca ONRC a acceptat, gasiti un lichidator profesionist care sa va spuna pasii (ei stiu cel mai bine legile legate de lichidari si poate au vreo idee)
Daca o firma a fost lichidata si s-a facut si partajul, cum mai poate sa se reactiveze?
Nu mai are nici capital social (nu ca ar fi nevoie de el).
Este ca in situatia in care am dus mortul la groapa si dupa 15 zile, il scot din groapa, il pun in geam sa ia pensia ca a murit cu 15 zile inainte de inceputul lunii urmatoare.
Daca ONRC a acceptat, gasiti un lichidator profesionist care sa va spuna pasii (ei stiu cel mai bine legile legate de lichidari si poate au vreo idee)
Re: Reactivare societate lichidata
ionpaturca scrie: ↑Mar Feb 04, 2025 8:40 pm Este ca in situatia in care am dus mortul la groapa si dupa 15 zile, il scot din groapa, il pun in geam sa ia pensia ca a murit cu 15 zile inainte de inceputul lunii urmatoare.

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”