Buna seara.
Sc lucreaza din 2023 in saga c-stocuri tot ce tine de gestiune. In 5 febr 2025 se achizitioneaza si modulul saga c - contabilitate..se urmeaza pasii din tutorial., totul ok, dar la preluare solduri initiale ce luna de incepere trebuie trecuta? Din 2023 de cand s a inceput cu saga-stocuri sau din 2025 de cand s a inceput si cu sagac -contabilitate ? Va multumesc pt ajutor.
Preluare solduri initiale
- balazse246
Re: Preluare solduri initiale
Despre care tutorial discutam? Fii mai explicit ce ai facut sa stim sa iti oferim si un raspuns.
Buna ziua,
Doresc sa redeschid o noua societate incepand cu preluarea soldurilor de la 01.01.2025.
Mentionez ca sunt pe web de la inceputul anului 2024.
Exista vre-o particularitate avand in vedere ca sunt in web,in preluarea soldurilor din vechea societate,in cea noua,pe care vreau sa o redeschid?
Daca preiau soldurile de la 01.ian 2025,dar in cursul lunii ianuarie 2025 am facut inregistrari,se pot transfera si acestea,dupa preluarea sodurilor de inceput?
Care este procedura,sau unde gasesc modalitatea explicata pe pasii de urmat.
Multumesc!
Doresc sa redeschid o noua societate incepand cu preluarea soldurilor de la 01.01.2025.
Mentionez ca sunt pe web de la inceputul anului 2024.
Exista vre-o particularitate avand in vedere ca sunt in web,in preluarea soldurilor din vechea societate,in cea noua,pe care vreau sa o redeschid?
Daca preiau soldurile de la 01.ian 2025,dar in cursul lunii ianuarie 2025 am facut inregistrari,se pot transfera si acestea,dupa preluarea sodurilor de inceput?
Care este procedura,sau unde gasesc modalitatea explicata pe pasii de urmat.
Multumesc!
- balazse246
In Saga Web nu vei putea efectua acest lucru, ci va trebui sa faci o salvare de baza de date, care il vei restaura intr-o firma noua creat local, dupa care faci o noua firma in care vei prelua soldurile noi (atentie soldurile in valuta va trebui sa le introduci manual), iar cand ai terminat, vei restaura in WEB.
Atentie mare, sa ai intotdeauna salvarile necesare, ca nu cumva sa te incurci, precum in perioada cand faci aceste actiuni de preluare, prelucrare si altele, sa nu lucrezi in WEB (ca la restaurare datele anterioare se vor pierde).
Atentie mare, sa ai intotdeauna salvarile necesare, ca nu cumva sa te incurci, precum in perioada cand faci aceste actiuni de preluare, prelucrare si altele, sa nu lucrezi in WEB (ca la restaurare datele anterioare se vor pierde).