Bună seara,
Doresc să salvez pe un stik bază de date din saga C, pt mai multe firme…..menționez ca am var. 3.0.579..
Mulțumesc
Salvare bază de date
- balazse246
Re: Salvare bază de date
Mergi la "administrare" -> "intretinere bd" -> "salvare" -> pui bifa la "cu salvarea datelor si in alta locatie" -> alegi calea (preferabil undeva pe calculator) -> pui bifa la "salveaza datele pentru toate firmele" si apesi pe start.
Dupa finalizare, copiezi/muti datele pe stick.
Poate ar fi optim sa le incarci si intr-un drive (dar ar fi bine sa le si comprimi sub format *.zip).
Dupa finalizare, copiezi/muti datele pe stick.
Poate ar fi optim sa le incarci si intr-un drive (dar ar fi bine sa le si comprimi sub format *.zip).
Astazi am incercat sa descarc versiunea 3.0.579 . Mi se spune ca nu am conturi active pentru ca nu am licenta. Incerc sa verific cu cineva de la SAGA licenta . Pe chat nu-mi raspunde decat robotul, la email de asemenea nu mi-a raspuns nimeni. Am nevoie de program astazi cat mai urgent. Convorbirile telefonice nu sunt posibile, ce ma sfatuiti sa fac? Eu am factura de reinnoire licenta emisa in dec 2024 , cu reinnoire undeva in februarie, nu-mi mai aduc aminte exact data.
- balazse246
Si de ce nu intrii in cont pe pagina principala si vezi datele despre noua licenta?
Daca robotul nu iti ofera datele dorite, poti sa ceri transferul la un consultant, doar ca trebuie sa astepti.
Daca robotul nu iti ofera datele dorite, poti sa ceri transferul la un consultant, doar ca trebuie sa astepti.
De unde si dece sa descarcati versiunea din august 3.0.579? (daca chiar insistati va dau in privat un linktransfer cu ce am eu de prin backupuri)
In alta ordine de idei are cineva toata "colectia" SAGA C de la inceputuri ? perioada 2005 - 2025
Dar colectia cu programe mai vechi gen SAGA S perioada 2001 sau 2002 - 2004 ?
PS: ma refer doar la aplicatiile comerciale pentru clienti.
In alta ordine de idei are cineva toata "colectia" SAGA C de la inceputuri ? perioada 2005 - 2025
Dar colectia cu programe mai vechi gen SAGA S perioada 2001 sau 2002 - 2004 ?
PS: ma refer doar la aplicatiile comerciale pentru clienti.