CIM fractie - 5 ore pe luna - timp de lucru inegal
CIM fractie - 5 ore pe luna - timp de lucru inegal
Buna ziua,
Am pentru prima oara un angajat cu timp de lucru inegal, respectiv o fractiune de 5 ore pe luna. Mai e si telemunca totodata, dar nu cred ca asta conteaza. Cum selectez eu astfel incat sa nu imi dea eroare in D112? Pentru ca la A_3 (tip contract de munca) nu stie sa imi ia cu timp inegal, nu are camp pt asa ceva. Imi ia minim 1 ora pe zi. Apoi la zilele lucrate ia toate zilele lucratoare din luna si din acest motiv nu da A8 x A3, adica numarul de zile x numarul de ore, care trebuie sa fie 5 ore in final. Inteleg cum sa corectez, respectiv selectez manual in loc de toate zilele lucratoare, selectez doar 5 zile, astfel inmultit cu o ora, da 5 ore total si nu mai da eroare/atentionare. Dar intrebarea e, asa e corect? Trebuie sa fac manual corectia in fiecare luna? Sau imi scapa mie vreo setare totusi?
Multumesc mult!
Am pentru prima oara un angajat cu timp de lucru inegal, respectiv o fractiune de 5 ore pe luna. Mai e si telemunca totodata, dar nu cred ca asta conteaza. Cum selectez eu astfel incat sa nu imi dea eroare in D112? Pentru ca la A_3 (tip contract de munca) nu stie sa imi ia cu timp inegal, nu are camp pt asa ceva. Imi ia minim 1 ora pe zi. Apoi la zilele lucrate ia toate zilele lucratoare din luna si din acest motiv nu da A8 x A3, adica numarul de zile x numarul de ore, care trebuie sa fie 5 ore in final. Inteleg cum sa corectez, respectiv selectez manual in loc de toate zilele lucratoare, selectez doar 5 zile, astfel inmultit cu o ora, da 5 ore total si nu mai da eroare/atentionare. Dar intrebarea e, asa e corect? Trebuie sa fac manual corectia in fiecare luna? Sau imi scapa mie vreo setare totusi?
Multumesc mult!
Re: CIM fractie - 5 ore pe luna - timp de lucru inegal
S-a mai lovit cineva de aceasta situatie?
Multumesc!
Multumesc!
Incearca sa treci la configurare salariati - ore pe luna 5; vezi ce-ti iese
Este setat deja setat asa la salariati. Insa cand preia in D112, la contracte standard (e totusi un contract standard, CIM, nu e zilier...sau asa ceva), nu are camp pt lucru inegal, are doar ore pe zi P1... pana la P7 si full, 8 ore pe zi. Oare acest CIM se incadreaza la colaborator sau alte categorii asimilate salariilor?
Multumesc!
Multumesc!
In 112 eu am :
2. Pensionar (A_2) 0 - nu e pensionar
3. Tip contract de muncă (A_3) P1-parţial 1 oră
4. Ore normă zilnică a locului de munca (A_4) 8
5. Ore lucrate efectiv în lună (A_6) 2
6. Ore suspendate in lună (A_7) 0
7. Total zile lucrate (A_8) 18
Zile nemotivate (A_8n)
La validare spne ca are antentionari dar in recipisa nu sunt erori .
Declaratia a fost depusa azi.
2. Pensionar (A_2) 0 - nu e pensionar
3. Tip contract de muncă (A_3) P1-parţial 1 oră
4. Ore normă zilnică a locului de munca (A_4) 8
5. Ore lucrate efectiv în lună (A_6) 2
6. Ore suspendate in lună (A_7) 0
7. Total zile lucrate (A_8) 18
Zile nemotivate (A_8n)
La validare spne ca are antentionari dar in recipisa nu sunt erori .
Declaratia a fost depusa azi.
Da, stiu ca e doar cu avertizari, nu cu erori de validare. Doar ca mi s-a parut o anomalie, sa nu existe in 112 la tip contract tipul inegal de lucru, ci doar doar ore/zi (fixe = P1...etc) de aceea intrebam.
Deci e clar, nu are setarea in 112 pentru timp inegal de lucru, sub o ora pe zi, cum ar fi.
Multumesc pentru raspunsuri.
Deci e clar, nu are setarea in 112 pentru timp inegal de lucru, sub o ora pe zi, cum ar fi.
Multumesc pentru raspunsuri.
-
stanescue731
Buna ziua!Intreb si eu:care sunt pasii necesari pt.a trimite din Saga,pe email,un stat de salarii?Si unde intru[referitor tot la stat]sa printez fluturasul de salariu si recapitulatia?Va multumesc mult!
Mergeți la ex. recapitulație... tipărire și selectați PDF. Programul vă face recapitulația la salarii intr--un document PDF care il salvați pe calcualtor unde doriți.
La fel generați ORICE situație din Saga , Salarii, balanțe, etc... în format PDF Apoi vă deschideți mailul să le trimiteți atașat la cine vreți..
Spera că am înțeles bine.
La fel generați ORICE situație din Saga , Salarii, balanțe, etc... în format PDF Apoi vă deschideți mailul să le trimiteți atașat la cine vreți..
Spera că am înțeles bine.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
stanescue731
Super tare!Miii de multumiri,Porumbelul Alb!
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”