Retetare

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
negoip

Retetare

#1 Mesaj de negoip »

Buna ziua. As dori sa creez retetare la un restaurant si am auzit mai multe variante de lucru.
1. Una ar fi sa se lucreze pe programul cu casa de marcat, introdus receptii si acolo si si pe saga ( in cazul in care nu face exportul catre Saga ) si inregistrarea doar consumul de materie prima 601=301 cu suma calculata de programul casei de marcat (aferent iesirilor)

2. Scoaterea unui raport cu toate preparatele vandute, crearea de retetare pe Saga si inregistrarea preparatelor iesite si Saga sa faca consumul acestora- productie

Mi se pare mai practica prima varianta in afara faptului ca este posibil sa fie nevoie de a înregistra intrarea de materie prima si pe Saga si pe programul casei de marcat si prespun ca materia prima s ar inregistra de tip global valoric.
Voi ce parere aveti? Cum credeti ca e mai ok si mai practic?

niculaen

Re: Retetare

#2 Mesaj de niculaen »

Buna ziua,
Aveti posibilitatea de a folosi SAGA impreuna cu PubLine (pentru vanzare). Intrarile operate in SAGA, iesirile in PubLine iar productia in functie de configuratii se va face manual in SAGA sau automat la inregistrarea vanzarilor din PubLine.

Scrie răspuns