buna ziua!
am inregistrat din greseala o suma mai mare pentru un contract de leasing. mi-am dat seama acum cand nu mai pot sa ma intorc sa modific pentru ca acel contract este de anul trecut. cum as putea sa fac modificarea anul acesta. Va multumesc!
contul 167
- balazse246
Re: contul 167
Ce modificare vrei sa faci exact?
sa modific suma contractului.am pus suma totala mai mare cu aproximativ 12000 lei
-
Pozitioneti pe linia inregistrarii initiale, cu copiere/lipire, executati o inregistrare noua cu data recenta(data modificarii) unde prima linie din tabelul detalii o veti pune la cantitate cu semnul minus iar la linia 2 treceti inregistrarea cu sumele corecte. Validati si verificati daca sumele devin corecte.
Sau, pozitionati pe linia initiala executati stornez completati in antet data modificarii, sa presupunem 08.03.2025, iar in tabelul detalii adaugati o linie noua ( a doua) cu sumele corecte.
Sau, pozitionati pe linia initiala executati stornez completati in antet data modificarii, sa presupunem 08.03.2025, iar in tabelul detalii adaugati o linie noua ( a doua) cu sumele corecte.