Buna, tot incerc sa import o casa de marcat dar de fiecare data cand ajung la 394 la opeartiuni casa de marcat apare gri si nu se preia nimic
Am facut casa de marcat la alta firma manual si nu am avut nici o problema, am sters toate pozitiile importate automat si am incercat sa le introduc manual dar tot la aceasi problema ma gasesc,
(am si eroare la transmitere cu regula a32 dar optiunea "Doresc ca partenerii mei sa poata vizualiza operatiunile declarate" este bifata)
Declaratia 394 si Import z p7b
- balazse246
Re: Declaratia 394 si Import z p7b
Vanzarile prin casa de marcat se importa prin meniul "iesiri" utilizand butonul "import facturi", asa-i procedat?
In ceea ce priveste D394, vrei sa zici ca aceste vanzari nu se regasesc la sectiunea referitor la vanzarile prin casa de marcat? Daca da, ce tip de document ai folosit la "iesiri", precum cum ai configurat clientul fictiv pe care ai inregistrat acele documente?
In ceea ce priveste D394, vrei sa zici ca aceste vanzari nu se regasesc la sectiunea referitor la vanzarile prin casa de marcat? Daca da, ce tip de document ai folosit la "iesiri", precum cum ai configurat clientul fictiv pe care ai inregistrat acele documente?
Da asa am procedat, clientul fictiv l-am configurat ca la cealalta firma, denumire, judet si localitate.
Si cu 394 da, cand merg la jurnale - 394 - operatiuni, clientul fictiv nu este niciodata preluat si selectarea manuala nu face nimic
In privinta tipului de document la importarea automata tipul de document este B - bon de masa iar la cealalta firma unde am facut manual nu am specificat tipul de document
Si cu 394 da, cand merg la jurnale - 394 - operatiuni, clientul fictiv nu este niciodata preluat si selectarea manuala nu face nimic
In privinta tipului de document la importarea automata tipul de document este B - bon de masa iar la cealalta firma unde am facut manual nu am specificat tipul de document
- balazse246
Hai sa clarificam putin lucrurile, ca tu zici ce ai procedat la doua firme si nu in totalitate cum ai procedat pentru firma in cauza.
Eu te-am intrebat ce ai facut si tu raspunzi ca ai facut ca la cealalta firma, lucru despre care noi nu stim ce ai facut.
In D394 nu trebuie sa iti apara ca si pozitie separata, adica ca si cum ar fi o vanzare catre un client, doar datele ar trebui sa apara la partea de centralizator la vanzare pe baza de casa de marcat.
De altfel, faptul ca l-ai inregistrat la "iesiri" pe tip "B" ii corect.
Deci nu inteleg unde ii problema.
Eu te-am intrebat ce ai facut si tu raspunzi ca ai facut ca la cealalta firma, lucru despre care noi nu stim ce ai facut.
In D394 nu trebuie sa iti apara ca si pozitie separata, adica ca si cum ar fi o vanzare catre un client, doar datele ar trebui sa apara la partea de centralizator la vanzare pe baza de casa de marcat.
De altfel, faptul ca l-ai inregistrat la "iesiri" pe tip "B" ii corect.
Deci nu inteleg unde ii problema.
Am specificat, denumire, judet si localitate, singurele informatii puse pe clientul fictiv.
Specific alta firma unde s-a transmis totul corect in ciuda lipsei tip document B, si nu stiu cum ziceti ca nu ar trebui sa apara cand clientul fictiv apare in lista "toti tertii" cu tip 394 "2" si este Preluat (chenar albastru bifat), in firma unde s-a transmis totul ok, am incercat sa copiez procesul dar si introducerea zeturilor manuale nu rezolva problema
Specific alta firma unde s-a transmis totul corect in ciuda lipsei tip document B, si nu stiu cum ziceti ca nu ar trebui sa apara cand clientul fictiv apare in lista "toti tertii" cu tip 394 "2" si este Preluat (chenar albastru bifat), in firma unde s-a transmis totul ok, am incercat sa copiez procesul dar si introducerea zeturilor manuale nu rezolva problema
- balazse246
Deci, raportul Z la tip se foloseste "b - bon de casa" (si nu " - factura"), ca urmare nu trebuie sa apara in D394 la tip 2, chiar daca consideri tu ca este corect si nu ai avut eroare de validare.