SAGA versiunea 589

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
ciobotarum

SAGA versiunea 589

#1 Mesaj de ciobotarum »

Buna seara,

Stie cineva despre ce este vorba in paragraful urmator, transmis odata cu notificarea de versiune noua? Transmit facturile catre pers. fizice prin Merchantpro si nu stiu daca trebuie sa-i avertizez ca s-a schimbat ceva sau nu.

~2. Va reamintim ca ANAF a adaugat un serviciu special pentru transmitere in SPV al e-facturilor pentru persoane fizice, care devine obligatoriu incepand cu 01.04.2025, deci programul trebuie actualizat cel putin la versiunea 3.0.588. Nu este necesara nicio alta interventie din partea utilizatorilor.~

Va multumesc!

balazse246

Re: SAGA versiunea 589

#2 Mesaj de balazse246 »

Daca tu trimiti facturile prin SPV, atunci nu, deoarece face programul ce trebuie.

ciobotarum

#3 Mesaj de ciobotarum »

Facturile se transmit in SPV prin intermediul acestei platforme Merchantpro, in SAGA le import din SPV. intrebarea mea se referea la faptul ca nu stiu daca trebuie sau nu sa-i avertizez in vreun fel pe cei de la Merchantpro.

ciucam288

#4 Mesaj de ciucam288 »

Ce nu intelegeti? : Nu este necesara nicio alta interventie din partea utilizatorilor
Este o informare! Daca transmiteti catre persoane fizice cu programul saga, trebuie sa actualizati la cel putin versiunea 588

ciobotarum

#5 Mesaj de ciobotarum »

Renunt! Nu eu sunt cea care nu intelege. Daca transmiteam facturile prin intermediul SAGA nu puneam nicio intrebare, era foarte clar ca doar trebuie sa actualizez versiunea. Problema mea e ca nu stiu daca platforma care gazduieste magazinul online si prin intermediul careia se transmit aceste facturi s-a conformat noilor cerinte iar eu nu stiu care sunt aceste cerinte ca sa-i pot intreba. E clar acum?

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Adresați această întrebare direct celor de la Merchantpro.
Cel mai probabil au actualizat procedura de trimitere. Veți vedea începând cu data de 1 aprilie. Dacă facturile emise persoanelor fizice începând cu 1 aprilie le veți putea importa în SAGA din SPV înseamnă că este în regulă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ciobotarum

#7 Mesaj de ciobotarum »

Multumesc, domnule Toma!

Scrie răspuns