Buna ziua,
Am achizitionat de la persoane fizice pe baza de contract de vanzare-cumparare cu plata cash si prin banca mai multe elemente de schela metalica second-hand.
1.Trebuia sa emit autofactura?
O parte din ele le-am revandut la clienti dupa o perioada de folosinta.
2.Trebuie sa fac factura speciala pentru vanzare second-hand cu marja de profit si sa inregistrez pe c. 7583? Mentionez ca shela este amortizata integral.
3.De asemenea , pentru a putea scoate elementele mai usor din evidenta (mentionez ca nu am varianta cu Stocuri), oare as putea inregistra elemntele de schela ca obiecte de inventar?
Individual, ele au valori mici, sub 100 lei/buc, insa se folosesc in diverse combinatii si nu individual(talpi reglabile, bare, panouri, cuple...). Pana acum le-am inregistrat ca si corp in ecranul de imobilizari, insa cand vindem anumite elemente nu pot fi scoase de la imobilizari si am diferente intre balanta si ecranul de imobilizari. Mentionez ca suntem firma de inchirieri schela metalica si frecvent ni se intampla sa nu ni se mai returneze toate elemntele inchiriate, motiv pentru care trebuie sa le facturam clientilor elementele lipsa. Multumesc mult!
achizitii bunuri second-hand
Re: achizitii bunuri second-hand
nu este necesară emiterea autofacturii atunci când achiziționezi bunuri second-hand de la persoane fizice. Contractul de vânzare-cumpărare este suficient ca document justificativ.
Dacă schela a fost folosită înainte de revânzare (nu doar cumpărată pentru revânzare imediată), atunci aceasta a devenit imobilizare, iar vânzarea ei este tratată ca vânzare de mijloc fix, nu ca vânzare de bunuri second-hand.
Dacă ai folosit schela și apoi ai revândut-o, faci o factură obișnuită, iar veniturile le înregistrezi pe 7583 , mai ales că schela este amortizată integral.
Îpt ca au val sub 100lei si se folosesc in ansamblu, încadrarea ca obiecte de inventar ar fi mai potrivită, deoarece îți permite să le dai direct pe cheltuieli la momentul achiziției și să le evidențiezi într-o fișă de gestiune operativă. Când vinzi un element, pur și simplu îl facturezi, fără să fie necesară scoaterea din imobilizări.
Dacă schela a fost folosită înainte de revânzare (nu doar cumpărată pentru revânzare imediată), atunci aceasta a devenit imobilizare, iar vânzarea ei este tratată ca vânzare de mijloc fix, nu ca vânzare de bunuri second-hand.
Dacă ai folosit schela și apoi ai revândut-o, faci o factură obișnuită, iar veniturile le înregistrezi pe 7583 , mai ales că schela este amortizată integral.
Îpt ca au val sub 100lei si se folosesc in ansamblu, încadrarea ca obiecte de inventar ar fi mai potrivită, deoarece îți permite să le dai direct pe cheltuieli la momentul achiziției și să le evidențiezi într-o fișă de gestiune operativă. Când vinzi un element, pur și simplu îl facturezi, fără să fie necesară scoaterea din imobilizări.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”