DOVADA PRELUNGIRE

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
serbanv59

DOVADA PRELUNGIRE

#1 Mesaj de serbanv59 »

daca o firma are sediul intr un apartament si a inchiriat un magazin (acolo isi desfasoara activitatea) acesta se considera punct de lucru ?
Am primit de la Anaf o hartie in care m- i se cere -dovada prelungirii la Registrul Comertului PT punctul de lucru/sediul secundar si sa strimit prin SPV.
Stie cineva la ce anume se refera si ce ar trebui sa trimit?

herganiec

Re: DOVADA PRELUNGIRE

#2 Mesaj de herganiec »

Conform art. 85 alin. (3) din Codul de Procedură Fiscală, un sediu secundar este un loc unde contribuabilul desfășoară integral sau parțial activitatea, cum ar fi: birou, magazin, atelier, depozit și altele asemenea. deci e considerat puct de lucru.
Atunci când contractul de închiriere pentru punctul de lucru a fost prelungit, trebuie să înregistrați această modificare la ONRC. apoi sa trasnmiteti prin SPV Actul adițional la contractul de închiriere​, Certificatul constatator emis de ONRC care reflectă actualizarea.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

serbanv59

#3 Mesaj de serbanv59 »

am inteles.Multumesc!

bajinarur

#4 Mesaj de bajinarur »

Buna ziua ! Am prelungit un punct de lucru la onrc. Se depune decl 700 ( punctul de lucru a fost declarat initial la infiintare) sau doar documentele eliberate de onrc prin spv? . Daca doar prin spv imi puteti spune cum trimit toate aceste documente prin spv? Nu am trimis niciodata si nu stiu cum. Multumesc!

Scrie răspuns