daca o firma are sediul intr un apartament si a inchiriat un magazin (acolo isi desfasoara activitatea) acesta se considera punct de lucru ?
Am primit de la Anaf o hartie in care m- i se cere -dovada prelungirii la Registrul Comertului PT punctul de lucru/sediul secundar si sa strimit prin SPV.
Stie cineva la ce anume se refera si ce ar trebui sa trimit?
DOVADA PRELUNGIRE
Re: DOVADA PRELUNGIRE
Conform art. 85 alin. (3) din Codul de Procedură Fiscală, un sediu secundar este un loc unde contribuabilul desfășoară integral sau parțial activitatea, cum ar fi: birou, magazin, atelier, depozit și altele asemenea. deci e considerat puct de lucru.
Atunci când contractul de închiriere pentru punctul de lucru a fost prelungit, trebuie să înregistrați această modificare la ONRC. apoi sa trasnmiteti prin SPV Actul adițional la contractul de închiriere, Certificatul constatator emis de ONRC care reflectă actualizarea.
Atunci când contractul de închiriere pentru punctul de lucru a fost prelungit, trebuie să înregistrați această modificare la ONRC. apoi sa trasnmiteti prin SPV Actul adițional la contractul de închiriere, Certificatul constatator emis de ONRC care reflectă actualizarea.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
am inteles.Multumesc!
Buna ziua ! Am prelungit un punct de lucru la onrc. Se depune decl 700 ( punctul de lucru a fost declarat initial la infiintare) sau doar documentele eliberate de onrc prin spv? . Daca doar prin spv imi puteti spune cum trimit toate aceste documente prin spv? Nu am trimis niciodata si nu stiu cum. Multumesc!