In urma organului fiscal ,s-a constatat lipsa numerar casa (sold scriptic 1300000 si faptic 0) si doresc sa stiu daca este corecta aceasta operatie:
6588ned=5311 1300000
635ned=446 104.000( 1300000 x8%)
D100 * 104.000
PROCES VERBAL
-
Re: PROCES VERBAL
Un răspuns in speță, necesita cunoașterea sumara a consemnărilor din Procesul verbal de control, in concret:
(i) Constatări -Cap.I;
(ii) Prevederi legale încălcate - Cap.II;
(III) Consecințe si masuri dispuse in timpul controlului - Cap.III.
Iar din Procesul Verbal de constatare si sancționare a contravențiilor, enumerați faptele săvârșite, cine se face vinovat, sancțiunile aplicate, temeiul legal.
(i) Constatări -Cap.I;
(ii) Prevederi legale încălcate - Cap.II;
(III) Consecințe si masuri dispuse in timpul controlului - Cap.III.
Iar din Procesul Verbal de constatare si sancționare a contravențiilor, enumerați faptele săvârșite, cine se face vinovat, sancțiunile aplicate, temeiul legal.
da,ne-am documentat si asa ne-au indrumat si ei insa,nu eram sigura daca inreg este corecta ...
- balazse246
Aidca ai un proces verbal de la un control fiscal si acolo au mentionat nota contabila postata?
Pe bune? asa a ti inteles dvs?unde si cand ar face ei asa ceva? serios...
am intees ca se impoziteaza doar atat,mai departe de la noi putere...
De aceea am si intrebat daca este corecta inreg
am intees ca se impoziteaza doar atat,mai departe de la noi putere...
De aceea am si intrebat daca este corecta inreg
- balazse246
Pana la urma ai un proces verbal de inspectie fiscala/control fiscal si au trecut acolo masurile asa cum a mentionat gheorghei642?
Da,exista un PV si din ce am inteles eu ,au considerat ca divid si se impoziteaza cu 8%
- balazse246
Si atunci de ce nu redai exact ce apare in acel PV in asa fel incat sa primesti un raspuns clar?