Setare Agenti / Utilizatori

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
topalescuj

Setare Agenti / Utilizatori

#1 Mesaj de topalescuj »

Buna seara!

Avem o statie server si o statie cu acces la server cu un utilizator (care este si agent) definit la fel pe server si pe statie cu numele Economist.
Pe server, cu utilizatorul Admin am definit factura de iesire serie A00001 pentru utilizator Admin si, separat, am definit serie E00001 pentru utilizator Economist.
Am limitat drepturile utilizatorului Economist la Articole, Clienti, Iesiri, Registru Casa.

Cand intru in Saga pe statie (sau pe server) cu utilizatorul Admin si in ecranul Iesiri definesc factura noua, imi apare automat seria A00001.

Cand intru in Saga pe statie (sau pe server) cu utilizatorul Economist si in ecranul Iesiri definesc factura noua, imi apare automat TOT seria A00001. <--- Cum pot face sa imi apara in mod automat seria E00001 ?

balazse246

Re: Setare Agenti / Utilizatori

#2 Mesaj de balazse246 »

Introduci o singura data manual pe utilizatorul "economist" numarul E00001, dupa care va merge corect.

topalescuj

#3 Mesaj de topalescuj »

Apreciez raspunsul prompt...

Dar am incercat si nu functioneaza, am atasat un link catre video cu captura de ecran... sper sa fie de folos.

https://jmp.sh/vmPKTEkW <--- copiati linkul intr-un browser si vedeti filmuletul. Nu este spam/phishing sau altceva, este un serviciu gratuit de gazduire a fisierelor video.

Multumesc,

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

Stai asa, mai sus ai zis de factura, dar in video discutam despre factura cu bon fiscal, care nu cred ca intra in categoria de "facturi de iesire".
Acest lucru ar trebui sesizat echipei Saga, doar ei pot oferii detalii care pentru acel tip de factura cum ar trebui procedat.

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

da, e de la program, trebuie corectat.. să ia seria și numerele exact pt fiecare user.. scrie pe mail la Saga.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns