Doua licente Saga C pe acelasi calculator.

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
dinutm

Doua licente Saga C pe acelasi calculator.

#1 Mesaj de dinutm »

Buna ziua, Pe acelasi PC am instalat Saga C cu doua licente in folder-e separate. O licenta este client pentru conectare la un server, iar cea de-a doua este statie de sine statatoare, care are propria baza de date. Dupa ce am instalat clientul si se poate conecta la server, nu mai poate accesa aplicatia veche cu propria baza de date. Ce se poate face? Multumesc,

ciucam544

Re: Doua licente Saga C pe acelasi calculator.

#2 Mesaj de ciucam544 »

Navigati in folderul saga cu baza de sine stataroare si va faceti link pe desktop la program.
Pacat de licenta.. ca e per calculator nu per aplicatie. Una din ele poate o folositi pe alt PC.

dinutm

#3 Mesaj de dinutm »

Multumesc frumos. Da, pacat. Greu cu inceputuri asa "furtunoase" si cu un suport atat de sumar. Zi frumoasa!

savulescuc

#4 Mesaj de savulescuc »

Si eu am un Windows 2019 pe care intrau prin RDP 3 useri si foloseau aceeasi licenta Saga .
Acum am vazut ca nu se mai poate, cere licenta pentru fiecare user?

balazse246

#5 Mesaj de balazse246 »

Da, din pacate, pentru fiecare user este nevoie de licenta separata, avand in vedere conditiile de licentiere transmise inca anul trecut in decembrie.

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

savulescuc scrie: Mar Mai 13, 2025 9:31 am Si eu am un Windows 2019 pe care intrau prin RDP 3 useri si foloseau aceeasi licenta Saga .
Acum am vazut ca nu se mai poate, cere licenta pentru fiecare user?
din păcate și dacă ai licență pe fiecare tot nu mai funcționează prin RDP. trebuie prin rețea Saga.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns