ANGAJAT UBER
ANGAJAT UBER
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns: tin contabilitatea la o firma de transport alternativ, acum conform noii declaratii 397 cu privire la angajati soferi, pot ave angajat un sofer care lucreaza 8 ore la un alt loc de munca, il pot angaja cu 4 ore pe zi pentru a face uber,oricum nu va lucra mai mult de 4 ore, astept ajutorul dvs. Muktumesc tare mult
Re: ANGAJAT UBER
De unde ati luat acea declaratie D397
nu stiu este o declaratie aparuta 397 pe care o da firma de uber/bolt pentru a verifica anaf soferi a aparut luna trecuta.Intrebarea mea era daca pot angaja cu 4 ore pe zi ca atat lucreaza soferul dupa programul lui de 8 ore la o alta societate
multumesc
multumesc
nu stiu este o declaratie aparuta 397 pe care o da firma de uber/bolt pentru a verifica anaf soferi a aparut luna trecuta.Intrebarea mea era daca pot angaja cu 4 ore pe zi ca atat lucreaza soferul dupa programul lui de 8 ore la o alta societate
multumesc
Firmele acestea de transport alternativ nu dau ele declaratii, ANAF este cel care le face si nu a aparut inca acea declaratie pe site-ul lor, in ceea ce priveste salariatul, contract individual de munca pentru 4 ore, si spor la lucru.
multumesc
Firmele acestea de transport alternativ nu dau ele declaratii, ANAF este cel care le face si nu a aparut inca acea declaratie pe site-ul lor, in ceea ce priveste salariatul, contract individual de munca pentru 4 ore, si spor la lucru.