Depunere SAFT
-
Depunere SAFT
Buna ziua,
E prima data când am depus saft - ul. Am intrat in saga, am completat câmpurile necesare, am actualizat datele, am generat declarația, a rezultat un pdf cu un xml atașat și am semnat - o electronic. Oare mai era ceva de depus in afara de acest pdf? Ma gândesc sa nu fi făcut vreo eroare căci parca prea ușor a mers depunerea.
Mulțumesc
E prima data când am depus saft - ul. Am intrat in saga, am completat câmpurile necesare, am actualizat datele, am generat declarația, a rezultat un pdf cu un xml atașat și am semnat - o electronic. Oare mai era ceva de depus in afara de acest pdf? Ma gândesc sa nu fi făcut vreo eroare căci parca prea ușor a mers depunerea.
Mulțumesc
- balazse246
Re: Depunere SAFT
Daca verifici fisierul pdf o sa observa ca are atasat fisierul xml, care contine datele necesare.
La fel ai proceda, daca ai genera declaratille in format xml si le-ai valida cu DUK Integrator.
Cel mai probabil esti obisnuit sa generezi fisierele pdf, caz in care datele sunt importate in fisierul xml, si acum daca vezi o alta metoda ti se pare straniu, desi nu ar trebui, ii doar o alta procedura.
La fel ai proceda, daca ai genera declaratille in format xml si le-ai valida cu DUK Integrator.
Cel mai probabil esti obisnuit sa generezi fisierele pdf, caz in care datele sunt importate in fisierul xml, si acum daca vezi o alta metoda ti se pare straniu, desi nu ar trebui, ii doar o alta procedura.
Acest mesaj apare la transmitere factură în SPV.
Acest mesaj apare la transmitere factură în SPV.
- balazse246
Ca si prim pas, actualizeaza programul, chiar daca ai ultima versiune.
Daca persista, atunci anulezi codul de conexiune pentru SPV si generezi un nou cod.
PS. codul pentru SPV nu are nici o legatura cu topicul de mai sus, ca urmare atentie in ce topic postezi.
Precum un lucru ajunge sa il postezi o singura data.
Daca persista, atunci anulezi codul de conexiune pentru SPV si generezi un nou cod.
PS. codul pentru SPV nu are nici o legatura cu topicul de mai sus, ca urmare atentie in ce topic postezi.

Precum un lucru ajunge sa il postezi o singura data.
Buna ziua, eroare regula: R_MOD_PROC: Exista un modul in procesare pentru secventa_mod: 9... cif:
an: 2025 luna: 5 tipDeclaratie: L
an: 2025 luna: 5 tipDeclaratie: L
- balazse246
Ai actualizat programul sa ai ultima actualizare (chiar daca ai ultima versiune)?
DUK Integrator este actualizat?
DUK Integrator este actualizat?
Am actualizat doar programul SAGA, ieri cu ultima lui versiune.
Am depus pentru luna 5 pentru alta firma si a mers, insa pentru aceasta nu.
- balazse246
Trebuie sa contactezi echipa Saga.
Sa ne zici si noua cum s-a finalizat.
Sa ne zici si noua cum s-a finalizat.