NOUL REGES ON LINE CAND NU AI ANGAJATI
-
hodarnaua372
NOUL REGES ON LINE CAND NU AI ANGAJATI
Buna ziua,
Avem o firma care in moentul de fata nu are angajati, si nici nu a avut in ultimii doi ani.
E vorba de o pensiune care se afla inca in etapa de constructie si inca nu presteaza activitati HORECA
In acest caz trebuie sa fac cont REGES online?
Multumesc
Avem o firma care in moentul de fata nu are angajati, si nici nu a avut in ultimii doi ani.
E vorba de o pensiune care se afla inca in etapa de constructie si inca nu presteaza activitati HORECA
In acest caz trebuie sa fac cont REGES online?
Multumesc
Re: NOUL REGES ON LINE CAND NU AI ANGAJATI
NU, doar la prima angajare.
-
hodarnaua372
Multumesc mult.
Banuiesc ca la fel si pune problema si in cazul firmelor care momentan au activitatea suspendata la ONRC.
Banuiesc ca la fel si pune problema si in cazul firmelor care momentan au activitatea suspendata la ONRC.
Am asistat vineri la un curs online,si s-a spus ca orice firma care a avut vreodata salariati,trebuie inregistrata in REGES
lupud244 Dupa aceasta logica si firmele radiate care au avut salariati ar trebui sa se inregistreze in Reges
O firma radiata ,logic,nu mai exista ,deci nu ai ce inregistra in REGES
Eu am facut referire la firmele exixtente
Eu am facut referire la firmele exixtente
hai să nu exageram... dacă nu ai angajați ce să faci cu REGES?...
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
hodarnaua372
Buna ziua! Am sunat la ITM si mi s-a comunicat ca daca nu sunt angajati sau daca activitatea este suspendata, nu trebuie sa facem cont reges. Facem cont la prima angajare.
Dar in acelasi timp recunosc ca sunt multi altii care au contrazis cele comunicate.....nici nu stiu ce sa mai zic....
Dar in acelasi timp recunosc ca sunt multi altii care au contrazis cele comunicate.....nici nu stiu ce sa mai zic....
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Nu știe nici ITM ce să zică. Așa de bine sunt făcute legile la noi.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
hodarnaua372
Buna ziua! legat de discutiile de mai sus doresc sa va comunic ca am avut control de la ITM si mi s-a spus ca inclusiv firmele care sunt in momentul de fata suspendate sau care nu au angajati dar au avut candva trebuie sa aiba reges online.
Asta in conditiile eu am sunat la ITM in septembrie si mi s-a comunicat ca nu e necesar.
Asta in conditiile eu am sunat la ITM in septembrie si mi s-a comunicat ca nu e necesar.