Este obligatoriu setarea parolei inainte de actualizare?

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
borbase

Este obligatoriu setarea parolei inainte de actualizare?

#1 Mesaj de borbase »

Bună ziua,
Am o nelămurire: am instalate pe același calculator modulele Contabilitate și Stocuri. Este obligatoriu să setez o parolă pentru licențe înainte de a face actualizarea programului?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!

ciucam544

Re: Este obligatoriu setarea parolei inainte de actualizare?

#2 Mesaj de ciucam544 »

Daca nu aveti licente pentru mai multe calculatoare nu va bateti capul cu setarea acelei parole licenta, mai mult va va incurca. Setarea unei parole per licenta este utila in companii cu multe licente si fiecare sa cunoasca doar utilizatorul si prola sa. Altfel se pot "incurca" asocierile lincentelor intre ele.

borbase

#3 Mesaj de borbase »

ciucam544 scrie: Joi Sep 18, 2025 4:04 pm Daca nu aveti licente pentru mai multe calculatoare nu va bateti capul cu setarea acelei parole licenta, mai mult va va incurca. Setarea unei parole per licenta este utila in companii cu multe licente si fiecare sa cunoasca doar utilizatorul si prola sa. Altfel se pot "incurca" asocierile lincentelor intre ele.
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Nu am alte licențe, doar Contabilitate și Stocuri pe același calculator. Nu eram sigură dacă este obligatoriu sau doar opțional.

nicolam76

#4 Mesaj de nicolam76 »

Lucrezi singura acasa nu trebuie nimic..

borbase

#5 Mesaj de borbase »

nicolam76 scrie: Joi Sep 18, 2025 5:09 pm Lucrezi singura acasa nu trebuie nimic..
Multumesc frumos!

Scrie răspuns