Am preluat un SRL care a lucrat candva, dupa care a intrerupt activitatea iar de la 01 aprilie 2025 (data la care am preluat firma) a reinceput activitatea.Observ insa ca programul SAGA nu inchide automat conturile de venituri si de cheltuieli fapt pentru care le inchid facand notele contabile respective in partea de operatii.
Ma poate ajuta cineva de la programare SAGA ?
Mentionez faptul ca baza de date mi-a fost trimisa tot in SAGA deoarece si contabila respectiva a lucrat tot cu acest program. Am vb cu dansa dar nu stie nimic in acest sens.
Inchiderea automata a conturilor de venituri si cheltuieli
-
ciurumeleac874
Re: Inchiderea automata a conturilor de venituri si cheltuieli
Ba le închide. Doar că probabil o face trimestrial, ceea ce este perfect ok. Nu este necesar să închideți lunar conturile de venituri și cheltuieli. Închiderea lor lunară/trimestrială este o excepție de la regulă. Regula spune că ele se închid anual.
Dacă doriți să se închidă lunar, ștergeți notele făcute manual, devalidați închiderile și în configurare societăți setați să se facă lunar acea închidere.
Dacă doriți să se închidă lunar, ștergeți notele făcute manual, devalidați închiderile și în configurare societăți setați să se facă lunar acea închidere.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
ciurumeleac874
Am verificat la setari inchidere automata a conturilor de venituri si de cheltuieli si bifa este pe lunar ,cu toate acestea ele nu se inchid automat.
Atunci trimiteți o salvare a bazei de date la SAGA indicând problema. Pentru că nu se poate răspunde fără ca cineva să și vadă baza de date.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.