Buna ziua!
Stie cineva ce vom face in ianuarie 2026 cand va trebui sa transmitem Saft t si cu stocurile cantitativ valorice? Transmitem declaratia numai la cerere Anaf pentru stocuri sau o transmitem la fiecare sfarsit de exercitiu financiar inclusiv cu stocurile aferente?
Eu lucrez in Saga valoric, totul fara a folosi gestiunea. Am creat gestiunea marfa cantitativ- valoric dar eu nu creez articole la produse si nici nu emit facturile catre clienti de la mine din program.Clientii mei se ocupa de contabilitatea primara cu lucrul pe gestiuni ( nir , facturare , stocuri) iar la sfarsit de luna trimit aceste stocuri pe mail in format PDF dupa care eu descarc gestiunea manual in note contabile.
Intrebarea este cum procedez pentru a implementa stocurile in SAFT T , cum import acel fisier XML din Saga clientilor unde se lucreaza contabilitatea primara fara a dubla intrarile si iesirile pe care eu le-am preluat din SPV valoric? Dar daca nu exista la toate produsele din stoc coduri NC se poate genera SAFT T?
Multumesc mult!
Saft T cu stocuri
- balazse246
Re: Saft T cu stocuri
Daca lucrezi doar valoric, atunci ce rost are sa creezi gestiune "cantitativ-valoric"?
Din cate stiu eu partea de stocuri se transmite doar la solicitare expresa.
Din cate stiu eu partea de stocuri se transmite doar la solicitare expresa.