Buna ziua!
Am un furnizor, la intrari pe coloana neachitat, una cu + (plus) si una cu - (minuis). In sit.furniz.imi apare soldul 0.
Cum pot face sa nu mi mai apara suma in + si in -, si la intrari.
Cred ca ceva nu am operat unde tb., dar vreau sa regularizez! Stiu ca este un artificiu, dar nu stiu cum sa procedez.
Va multumesc frumos, daca imi puteti da o idee.
stingere solduri furnizori
- balazse246
Re: stingere solduri furnizori
Fa o salvare de baza de date, dupa care mergi la situatie furnizori, cauti furnizorul, treci la facturile furnizorului si a apesi pe butonul "reglare", iar daca este cazul reglezi factura de minus cu cel de plus.
Daca aplici TVA la incasare, iar factura de minus nu este cu bifa la "TVAi", dar factura cu plus este, atunci fa o plata la ambele facturi din meniul "intrari" pe aceeasi data, iar la cont sa treci 581.
Daca aplici TVA la incasare, iar factura de minus nu este cu bifa la "TVAi", dar factura cu plus este, atunci fa o plata la ambele facturi din meniul "intrari" pe aceeasi data, iar la cont sa treci 581.
-
petrescum244
Re: stingere solduri furnizori
Buna dim.
Multumesc Balazve244, ptr.indrumare!
Mie la sit.furniz.daca ma duc pe furniz.respectiv. ii dau reglare, imi apar doar sumele unde scrie stornare, nu am cu ce sa reglez, restul fact.sunt platite.Da sunt cu TVA la incasaAm vf.fact.am asa cum spui tu bifele.Am inteles tb.facuta plata in aceiasi zi, la toate, prin 581!!
Sarbatori cu bine!!!
Multumesc Balazve244, ptr.indrumare!
Mie la sit.furniz.daca ma duc pe furniz.respectiv. ii dau reglare, imi apar doar sumele unde scrie stornare, nu am cu ce sa reglez, restul fact.sunt platite.Da sunt cu TVA la incasaAm vf.fact.am asa cum spui tu bifele.Am inteles tb.facuta plata in aceiasi zi, la toate, prin 581!!
Sarbatori cu bine!!!