Buna ziua!
Pentru un Cabinet Medical Individual care are evidenta contabila proprie.
Am inteles ca din 2026 trebuie sa migram in SAGA WEB
In data de 07.12.2025 am primit email cu noile pachetele de licentiere pentru SAGA WEB, unde SAGA WEB 1 este recomandat firmelor care au evidenta contabila proprie, avand 1 singura licenta web la un pret de 500 lei
Am studiat tuorialul de migrare si am incercat si eu sa fac migrarea in SAGA WEB, pentru SAGA WEB 1.
Am intrat in contul meu de utilizator de pe site-ul sagasoft.ro
Am dat click pe upgrade gratuit si cand am incercat sa selectez SAGA WEB 1, nu l-am gasit in lista de upgrade
Va rog frumos sa-mi comunicati cum pot face upgrade-ul la SAGA WEB 1.
Multumesc!
Cu respect!
Cum pot face upgrade-ul la SAGA WEB 1, pentru o firma cu evidenta proprie?
Re: Cum pot face upgrade-ul la SAGA WEB 1, pentru o firma cu evidenta proprie?
Upgrade înseamnă în sus. Saga Web 1 este un pachet inferior față de ce ai acum.
Cum ati ajuns la concluzia ca TREBUIE. UPGRADE se refera la schimbarea abonamentului curent la ceva mai mare, superior, in speta pachetele WEB10, WEB20 si WEB50 care sunt superioare celui curent, WEB3.
Dvs. doriti un DOWNGRADE si nu exista asa ceva in noua grila de preturi. Doar pentru 100 de lei diferenta nu e incurajata aceasta optine si nici nu cred ca a testat cineva indeajuns de bine si pe o perioada mai mare.
Pentru 500 de lei aveti doar un singur cod fiscal fata de trei coduri fiscale la pachetul cu licenta si pe PC. Si mai sunt multe avantaje tehnice de restaurare reparare si salvare pe o licenta de PC, fata de limitarea in lucrul doar cu SagaWEB.
Dvs. doriti un DOWNGRADE si nu exista asa ceva in noua grila de preturi. Doar pentru 100 de lei diferenta nu e incurajata aceasta optine si nici nu cred ca a testat cineva indeajuns de bine si pe o perioada mai mare.
Pentru 500 de lei aveti doar un singur cod fiscal fata de trei coduri fiscale la pachetul cu licenta si pe PC. Si mai sunt multe avantaje tehnice de restaurare reparare si salvare pe o licenta de PC, fata de limitarea in lucrul doar cu SagaWEB.
Ultima oară modificat Mar Ian 13, 2026 6:53 pm de către ciucam544, modificat 1 dată în total.
Buna ziua!
Cred ca am interpretat eu gresit faptul ca trecerea de la SAGA PS la Saga WEB 1 se face prin upgrade
Scuze! Acum am vazut butonul in contul de utilizator numit "Licente web"
OK! Inteleg ca pentru situatia mea este posibil SAGA WEB 3 pentru posibilitatea a 3 coduri fiscale (chiar daca nu am nevoie de alte 2 coduri fiscale) dar care contine la pachetul cu licenta si pe PC
In regula!
Deci pentru a migra din SAGA PS in SAGA WEB 3, unde mentin si pachetul de licenta pentru PC, folosesc din cont meu de utilizator butonul "Licente web" exact ca in tutorial?
Multumesc!
Cred ca am interpretat eu gresit faptul ca trecerea de la SAGA PS la Saga WEB 1 se face prin upgrade
Scuze! Acum am vazut butonul in contul de utilizator numit "Licente web"
OK! Inteleg ca pentru situatia mea este posibil SAGA WEB 3 pentru posibilitatea a 3 coduri fiscale (chiar daca nu am nevoie de alte 2 coduri fiscale) dar care contine la pachetul cu licenta si pe PC
In regula!
Deci pentru a migra din SAGA PS in SAGA WEB 3, unde mentin si pachetul de licenta pentru PC, folosesc din cont meu de utilizator butonul "Licente web" exact ca in tutorial?
Multumesc!
-
capatal716
Buna ziua,
Intrebarea este, daca am o singura societate, cad aleg optiunea de upgrade, de ce in lista de optiuni nu apare WEB3 ci doar WEB10, 20,50?
Multumesc.
Intrebarea este, daca am o singura societate, cad aleg optiunea de upgrade, de ce in lista de optiuni nu apare WEB3 ci doar WEB10, 20,50?
Multumesc.
Nu aveti o societate, aveti o licenta. Si este deja Pachet SagaWEB3. Asa s-au transformat toate licentele existente. Optiunea de upgrade este pentru pachete superioare.