angajati puncte de lucru

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
vidrighinr

angajati puncte de lucru

#1 Mesaj de vidrighinr »

Buna ziua.
As avea o intrebare referitoare la punctele de lucru.
Daca aceasi 2 salariati ai societatii figureaza in 2 puncte de lucru , conform noii reglementari dupa obtinerea codului fiscal pt fiecare punct de lucru, trebuie sa se treaca in reges fiecare angajat cu contracte cu timp partial pentru fiecare punct de lucru? Sau este suficient incheierea unui contract individual de munca in care sa se mentioneze locul muncii si programul de la fiecare punct de lucru? In saga stiu ca trebuie sa se faca separarea angajatilor pe codul fiscal al punctului de lucru. multumesc!

stoican649

Re: angajati puncte de lucru

#2 Mesaj de stoican649 »

Buna ziua, aveti CUI separat pe fiecare punct de lucru sau aveti doar pentru impozit salarii? Va intreb deoarece am aceiasi problema dar la noi va fi predarea locatiei pentru punctul 2 abia in februarie si am fost la ITM. Daca cui-ul mare de identificare al societatii este acelasi, adica nu aveti filiale care au CUI separat si aveti doar pentru impozitul pe salarii al fiecarui punct de lucru cui separat, nu aveti voie sa aveti angajati in ambele puncte (indiferent de timp de lucru:angajati cu timp partial la ambele sau intr-o parte full time si in cealalta cu timp partial). Deci nu puteti avea un salariat angajat pe 2 puncte de lucru care au doar cod pentru impozit salarii. Se considera munca suplimentare . Poti avea la ambele puncte de lucru un salariat doar daca are cumul de functii, adica are o functie la punct lucru 1 si alta functie la punct 2 de lucru.

Scrie răspuns