Buna seara,
Folosesc SAGA pt un ONG. D101 imi trage corect valoarea cheltuielilor, a veniturilor financiare (dobanzi), dar nu imi trage valoarea veniturilor din donatii 7331 si a veniturilor din sponsorizari 7332. Trebuie sa fac eu ceva suplimentar, sau trec manual la rd 20 - Alte venituri neimpozabile sumele din balanta?
Mentionez ca este primul an cand folosesc Saga si vreau sa fac totul cat mai corect pentru un grad ridicat de automatizare.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
D101 nepreluare date
Re: D101 nepreluare date
Nu stiu daca ati ales inchiderea conturilor de venituri si cheltuieli prin conturile dedicate special pentru acest lucru?
In planul de conturi EXISTA obligatia ca fiecare venit sau cheltuiala sa aiba DEFINIT clar ce conturi de inchidere folosim pentru activitatea economica si ce conturi folosim pentru celelalte activitati legate de partea neeconomica (nelucrativ).
Fiecarui cont de cheltuiala ii atribuiti ca si cont de inchidere 1211 asa cum pentru fiecare cont de venit ii alegeti 1212
Ati facut acest lucru si tot aveti probleme?
Nu cred asa ceva!
In planul de conturi EXISTA obligatia ca fiecare venit sau cheltuiala sa aiba DEFINIT clar ce conturi de inchidere folosim pentru activitatea economica si ce conturi folosim pentru celelalte activitati legate de partea neeconomica (nelucrativ).
Fiecarui cont de cheltuiala ii atribuiti ca si cont de inchidere 1211 asa cum pentru fiecare cont de venit ii alegeti 1212
Ati facut acest lucru si tot aveti probleme?
Nu cred asa ceva!
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!