Buna ziua,
Am si eu o speta. Noi avem o gestiune cantitativa de unde vindem cu ridicata si online. recent am achizitionat si casa de marcat pentru vanzarea cu amanuntul. Am creat o gestiune noua global valorica pentru vanzarea cu amanuntul, marfa o mutam cu tranfer si nir din gestiunea cantitativa in cea global valorica. Exista undeva in saga , sau cum s-ar putea face descarcarea de gestiune global valorica la finalul fiecarei zile, in asa fel incat la finalul zilei sa avem stoc 0 in gestiunea global -valorica.
mentionez ca z-ul zilnic il inregistrez manual pe
5311-707.1
5311-4427
unde gestiunea global valorica este 371.1 si veniturile pf cu amef sunt in 707.1
Multumesc
descarcare gestiune global valorica zilnica
- balazse246
Re: descarcare gestiune global valorica zilnica
Ce legatura are faptul ca ai cumparat casa de marcat si evidenta gestiunii?
De ce nu folosesti si pentru vanzarea cu amanuntul evidenta cantitativ-valorica?
Raportul Z il inregistrezi prin meniul "iesiri", iar la client poti utilizat contul analitic generat din program, ceea ce ai de facut in plus este ca de fiecare data sa inregistrezi incasarea (care in unele cazuri poate fi si prin 5125, daca o sa ai POS la un moment dat).
De ce nu folosesti si pentru vanzarea cu amanuntul evidenta cantitativ-valorica?
Raportul Z il inregistrezi prin meniul "iesiri", iar la client poti utilizat contul analitic generat din program, ceea ce ai de facut in plus este ca de fiecare data sa inregistrezi incasarea (care in unele cazuri poate fi si prin 5125, daca o sa ai POS la un moment dat).