EXPORT DATE

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
teodorescum140

EXPORT DATE

#1 Mesaj de teodorescum140 »

BUNA ZIUA, IN RUBRICA DIVERSE IN CALCULATORUL MEU EXISTA DOAR OPTIUNE IMPORT DATE DAR, NU SI EXPORT DATE, CUM REZOLV ACEASTA PROBLEMA, MULTUMESC

herganiec

Re: EXPORT DATE

#2 Mesaj de herganiec »

s-a scos.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

balazse246

#3 Mesaj de balazse246 »

Penrtu teodorescum140
Ai optiune de export la nivel de meniu.

manoflorimpex

#4 Mesaj de manoflorimpex »

Buna ziua! Am preluat de curand activitatea de introducere a datelor in saga si inampin urmatoarea problema:
Doresc sa export date dintr-un calculator pe care sa le import pe alt calculator.
Nu doresc sa lucrez in saga web si trebuie saimport doar anumite fisiere precum , clineti, furnizori, articole, intrari si iesiri.
Am intrat pe fiecare fisier si am folosit butonul de langa lupa de export , am selectat XML, s-au salvat in C/Temp, le-am copiat pe un stick si de pe stick le-am copiat in partitia C a calculastorului unde vreau sa le duc.
Am selectat meniul diverse ,import , am selectat ca si cale, partitia C si nu se intampla nimic. Nu le vede.Nu mi le afiseaza!
UNDE GRESESC?

manoflorimpex

#5 Mesaj de manoflorimpex »

Mentionez ca am incercat sa selectez si xml si to nu le vad

balazse246

#6 Mesaj de balazse246 »

Daca mergi la manualul de utilizare (https://manual.sagasoft.ro/sagaps/topic-68-import-date.html) vei observa ce denumire trebuie sa aiba fisierele pentru a putea fi recunoscute de program.
Sunt cazuri in care fisierul exportat mai trebuie putin cosmetizat pentru a putea fi importat.
Datele se pot exporta si in format dbf, prelucrat putin si importat pe celalalt calculator.
De altfel, nu este nevoie sa folosesti Saga WEB ca sa lucrezi pe aceeasi baza de date, important este sa lucrezi printr-o retea locala sau sa te conectezi la server prin VPN.

Scrie răspuns