prelungire licenta saga

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
saszete

prelungire licenta saga

#1 Mesaj de saszete »

Buna ziua, pentru ca am lipsit o luna,din cauza unui tratament spitalizat, am omis sA prelungesc licenta Saga. Cum am revenit, am platit factura proforma.As fi vrut sa reintru in versiunea 602, DAR DE CATE ORI VREAU SA INTRU IN PROGRAM , MA DA AFARA.
Este valabila plata facturii proforme, cu toate ce am depasit termenul de scadenta? Ce am de facut? Va urez un Paste fericit, multumesc anticipat pt raspuns

ciucam544

Re: prelungire licenta saga

#2 Mesaj de ciucam544 »

Pai nu trebuia sa actualizati la versiunea 603... chiar daca expira licenta, programul saga ramane la versiunea curenta la care este. Daca deja ati actualizat la 603 acum trebuie sa finalizati activarea licentei (pentru versiunea 603) deci verificati daca aveti licenta, daca ati prelungit sau daca trebuie sa cumparati alta. Pe site-ul saga totul este automatizat, daca ati pierdut ocazia sa prelungiti trebuie sa faceti mail si sa specificati ca doriti prelungire, altfel daca nu va intereseaza reducerea, cumparati alta licenta si reveniti in programul saga si activati versiunea 603. Daca insa doriti sa folositi 602 si nu aveti kiturile complete din urma (nu actualizarile), lasati un mesaj in privat si va ajut.

saszete

#3 Mesaj de saszete »

Am platit 540 lei pentru prelungire licenta. Cred ca daca va vor intra banii in cont, se va prelungi autómat. Pana atunci as vrea sa re intru in versiunea 602, ca sa pot lucra in continuare.
Multumesc

saszete

#4 Mesaj de saszete »

Va rog sa-mi scrieti cum pot re intra in versiunea 602

balazse246

#5 Mesaj de balazse246 »

Pentru saszete
Pe forum regasesti utilizatorii programului si nu echipa Saga.
Daca sunt probleme cu licenta, trebuie sa contactezi echipa Saga pentru care ai doua optiuni:
- chat, vezi aici: https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180
- e-mail, adresa il regasesti aici: https://www.sagasoft.ro/contact.php

saszete

#6 Mesaj de saszete »

Multumesc frumos

saszete

#7 Mesaj de saszete »

Oare cat dureaza , daca astept sa intre banii in contul dvs, ca sa pot intra in posesia licentei?

ciucam544

#8 Mesaj de ciucam544 »

Lasati un nr. de whatsapp in mesaj privat si va ajut. Pe forum suntem utilizatori, nu este ehipa Saga si nu cred ca mai e cineva acuma, pana dupa sarbatori. Doar daca se fac lucruri automatizate. Nu intelegeti raspunsurile primite ?

balazse246

#9 Mesaj de balazse246 »

Pentru saszete
Ma repet forumul nu este pentru a discuta cu echipa Saga, ci cu simplii utilizatori cum esti si tu.

herganiec

#10 Mesaj de herganiec »

ar fii util să se anunțe pe forum sau mail .. intervalele de timp când nu funcționează saga web (pentru intreținere sau altele) ca să știi cum să îți organizezi munca.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

ciucam544

#11 Mesaj de ciucam544 »

Ca sa clarific niste aspecte:
Dna. Saszet este mai in varsta si se descurca mai greu cu un windows "antiproductiv". Am vb. telefonic cu dansa si nu am reusit sa rezolv mare lucru pt. ca nu are drepturi in windows (nici remote nu am putut face o conexiune). Sper ca la un moment dat, cineva din anturajul dansei, ma va contacta si vom putea relua solutionarea problemei de activare.
Dn. Herganie, nu aici era vorba de functionarea serverelor web saga. Era aici https://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?t=61614
Oricum am scris deja astazi ca eu nu am avut probleme de conectare si functionare. Si am testat cel putin de 3-4 ori in fiecare zi.

Scrie răspuns