IMOBILIZARI

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
ivascu061

IMOBILIZARI

#1 Mesaj de ivascu061 »

Buna ziua am si eu o intrbare ,am o firma fara activitate pe care am si imobilizari eu nu vreau sa mai calculez amortizare sa fac cheltuiala dar nu stiu unde sa bifez sa nu se mai calculeze automat multumesc.

pomparaus

Re: IMOBILIZARI

#2 Mesaj de pomparaus »

Incearca cu suspendare in imobilizari - nu iti mai calculeaza amortizarea, apoi, candva reactivezi.

carstianc

#3 Mesaj de carstianc »

Buna ziua. Am un teren inregistrat in imobilizari. Cum scot din evidenta in ecranul de imobilizari doar partea din teren care a fost vanduta? Multumesc

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

Mergi la imobilizari, te pozitionezi pe imobilizarea dorita si treci la fila "modernizari/reevaluare/suspendari/casari/plan amortizare", unde vei inregistra vanzarea imobilizarii.

roncovf

#5 Mesaj de roncovf »

carstianc scrie: Mar Apr 28, 2026 3:58 pm Buna ziua. Am un teren inregistrat in imobilizari. Cum scot din evidenta in ecranul de imobilizari doar partea din teren care a fost vanduta? Multumesc
Trebuie sa modifici toata pozitia cu noile informatii. Nu e o problema pentru ca la Terenuri nu se calculeaza amortizare. Trebuie doar sa treci noua suprafata si valoarea corespunzatoare acesteia.

Scrie răspuns