Buna ziua,
Pentru retinerea la sursa a impozitului aferent veniturilor ocazionale, din alte surse (pe baza contractelor civile) programul, genereaza articolul contabil:
- 401 = 446.CV, cu explicatia "Impozit10% ...nume furnizor".
La plata impozitului, articolul este: 446.CV = 5121, insa, explicatia este: "Impozit contracte civile 16%". Consider ca, procentul trebuie sa fie tot 10%.
Multumec!
O zi frumoasa cu spor in activitate!
Impozit contracte civile
Re: Impozit contracte civile
Contractele de prestari servicii sunt cu 10% care se opereaza prin intrari tip.contract si faci NC cu 10%.
Re: Impozit contracte civile
Buna ziua,
Multumesc pomparaus,
Pentru contractele civile, care, adevarat, se opereaza la Intrari, notele , cat si explicatiile sunt generate de program (eu, nu fac nici o nota..).Semnalam doar ca, explicatia data de program, aferenta notei pentru plata impozitului, este, cum am explicat mai si sus :"Impozit contracte civile 16%" , in loc de 10%, cum de altfel, tot programul, a calculat si retinut corect, la inregistrarea contractului.
Seara frumoasa!
Multumesc pomparaus,
Pentru contractele civile, care, adevarat, se opereaza la Intrari, notele , cat si explicatiile sunt generate de program (eu, nu fac nici o nota..).Semnalam doar ca, explicatia data de program, aferenta notei pentru plata impozitului, este, cum am explicat mai si sus :"Impozit contracte civile 16%" , in loc de 10%, cum de altfel, tot programul, a calculat si retinut corect, la inregistrarea contractului.
Seara frumoasa!