poate cineva sa ma ajute cu regulile din bilant
am depus bilantul si in program nu aveam erori, dupa ce l-am depus la anaf am depista erori
nu stiu cum sa fac corectia,,,,,,,,,,,,,nu stiu unde sunt sau unde gasesc regulile bilantului
eroare regula f10_32 f10_0292(-238691)>=0
eroare regula bilant
Re: eroare regula bilant
Aveti un cont negativ care ar trebui sa fie pozitiv.
Exemplu:
Aveti contul de clienti 4111 negativ iar el trebuie sa fie pozitiv.
Sigur ca formularul de bilant nu ia in calcul cand il intocmim aceste situatii.
Am depus foarte bine un bilant in care aveam venituri negative (ct. 767), nu a fost considerat nedepus in recipisa totul era OK numai ca am primit notificare pentru nedepunere.
La ANAF mi s-a spus ca nu am voie sa am ct. 767 negativ (s-a intamplat cu ceva timp in urma). AM rectificat soldul negativ (culmea este ca pentru anul precedent nu a fost considerata o greseala, ci numai pentru anul curent).
Deci mergeti si vedeti unde aveti acea cifra din paranteza negativa. Acolo ea trebuie sa fie pozitiva (-238691)
Exemplu:
Aveti contul de clienti 4111 negativ iar el trebuie sa fie pozitiv.
Sigur ca formularul de bilant nu ia in calcul cand il intocmim aceste situatii.
Am depus foarte bine un bilant in care aveam venituri negative (ct. 767), nu a fost considerat nedepus in recipisa totul era OK numai ca am primit notificare pentru nedepunere.
La ANAF mi s-a spus ca nu am voie sa am ct. 767 negativ (s-a intamplat cu ceva timp in urma). AM rectificat soldul negativ (culmea este ca pentru anul precedent nu a fost considerata o greseala, ci numai pentru anul curent).
Deci mergeti si vedeti unde aveti acea cifra din paranteza negativa. Acolo ea trebuie sa fie pozitiva (-238691)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!