DECLARATIE 010
Re: DECLARATIE 010
tot au reusit! de cand se "zbat" sa acapareze Ceccar totul!
Cred că alta este ideea, mult mai cu tâlc, nicidecum să acapareze totul! 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
De ani buni se zbate CECCAR-ul sa-i scoata pe cei de la ANAF din joc ... cel putin, la mine in zona sunt o turma de persoane de la ANAF care tin "evidente" la negru ... cu 010-ele asta le mai taie putintel din elan .. sper !
Nu le taie nimic 
Nu o să completeze nimic acolo. Că o să spună că au persoane angajate. Anexa se completează numai dacă e contabilitate condusă pe prestări servicii de către membrii CECCAR.

Nu o să completeze nimic acolo. Că o să spună că au persoane angajate. Anexa se completează numai dacă e contabilitate condusă pe prestări servicii de către membrii CECCAR.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna seara!
Din cate am citit, nu se prevede obligatia depunerii declaratiei de catre entitatile deja inregistrate, acest lucru insemna ca vor depune doar noile societati sau acele la care apar modificari ulterioare...am inteles corect?
Va multumesc!
Din cate am citit, nu se prevede obligatia depunerii declaratiei de catre entitatile deja inregistrate, acest lucru insemna ca vor depune doar noile societati sau acele la care apar modificari ulterioare...am inteles corect?
Va multumesc!