Mdaa, am m-ai citit postat pe diverse grupuri chestia asta ...nu esti singurul care a patit asa ceva, Cristi. Nimeni nu intelege de ce ....
Cerere obtinere USER si PAROLA pentru REGES-ONLINE
-
Re: Cerere obtinere USER si PAROLA pentru REGES-ONLINE
Eu am facut cont direct cu semnatura (certsign) a adiministratorului si a mers totul bine.
Mi-am facut cont personal cu ROeid si merge bine.
Sa aveti grija la urmatoarele aspecte: foarte foarte important : cand faci cerere de acces ca reprezentant legal trebuie sa fi sigur ca datele reprezentantului sunt si la ONRC, daca nu e reprezentat legala si la ONRC trebuie sa schibe sau contul sa-l faca pe reprezentant sau sa-si schimbe actele la Registru. Ca reprezentant legale NU se incarca nici un document, le iau ei la ONRC. Orice diferenta duce la respingerea accesului.
Ca imputernicit sa puneti toate actele cerute.
Nu folositi adrese de email de yahoo.
Ca si angajat ai toate datele trecute si le poti verifica , dar CM incepute si incetate inainte de 2011 nu apar. CM incepute inainte de 2011 si incetate dupa apar. Cele incepute dupa 2011 apar toate. Au zis ca vor repara si asta.
Tomac: email unde am mai pus intrebari regesonlinesuport.angajator@inspectiamuncii.ro. Raspund binisor. Email trimis dimineata , raspund dupa oar 17. Sa ne spui daca s-a rezolvat.
Mi-am facut cont personal cu ROeid si merge bine.
Sa aveti grija la urmatoarele aspecte: foarte foarte important : cand faci cerere de acces ca reprezentant legal trebuie sa fi sigur ca datele reprezentantului sunt si la ONRC, daca nu e reprezentat legala si la ONRC trebuie sa schibe sau contul sa-l faca pe reprezentant sau sa-si schimbe actele la Registru. Ca reprezentant legale NU se incarca nici un document, le iau ei la ONRC. Orice diferenta duce la respingerea accesului.
Ca imputernicit sa puneti toate actele cerute.
Nu folositi adrese de email de yahoo.
Ca si angajat ai toate datele trecute si le poti verifica , dar CM incepute si incetate inainte de 2011 nu apar. CM incepute inainte de 2011 si incetate dupa apar. Cele incepute dupa 2011 apar toate. Au zis ca vor repara si asta.
Tomac: email unde am mai pus intrebari regesonlinesuport.angajator@inspectiamuncii.ro. Raspund binisor. Email trimis dimineata , raspund dupa oar 17. Sa ne spui daca s-a rezolvat.
- balazse246
Pana la urma care ii problema cu adresa de yahoo?
Harbar n-am , am primit recomandare.
La fel a fost recomandare ca cei care nu au semnatura certsign sa mai stea putin pentru inrolare. Se pare ca este posibil sa nu functioneze cum trebuie.
La fel a fost recomandare ca cei care nu au semnatura certsign sa mai stea putin pentru inrolare. Se pare ca este posibil sa nu functioneze cum trebuie.
Eu am semnătură de la CertSign. Nu am firmă înregistrată la ONRC, am cabinet individual și am doar CIF, dar chiar și așa, pur și simplu nu am putut completa datele angajatorului pentru că realmente nu am avut unde.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
A reusit cineva sa-si faca cont cu adresa de yahoo?
Eu cu adresa de yahoo am facut si cu certificat de la CertSign.
Am incarcat ieri si actele ca imputernicit pentru un ONG. Deocamdata niciun raspuns.
Am incarcat ieri si actele ca imputernicit pentru un ONG. Deocamdata niciun raspuns.
-
La noi s-a rezolvat doar la ITM. Trebuie sa bifeze ceva acolo la ei. Depinde de ITM daca fac la telefon sau trebuie sa mergeti.
Raspunsul primit de la ITM
"A fost respinsa cererea de acces registru. Decizie: MOMENTAN NU PUTEM APROBA ACCESUL IN REGISTRU DEOARECE CF ART 12 DIN HG 295/2025,INTERMEN DE 30 ZILE DE LA DATA INTRARII IN VIGOARE A HOTARIRII MMFTSS VA APROBA PRIN ORDIN ELEMENTELE DE FUNCTIONALITATE TEHNICA A PROCEDURII DE ACCES IN VEDEREA COMPLETARII, TRANSMITERII DATELOR IN/DIN REGISTRU CARE VA FI PUBLICAT IN MO. IN CONTINUARE SE LUCREAZA PE PLATFORMA VECHE A REGISTRULUI GENERAL DE EVIDENTA A SALARIATILOR REVISAL."
"A fost respinsa cererea de acces registru. Decizie: MOMENTAN NU PUTEM APROBA ACCESUL IN REGISTRU DEOARECE CF ART 12 DIN HG 295/2025,INTERMEN DE 30 ZILE DE LA DATA INTRARII IN VIGOARE A HOTARIRII MMFTSS VA APROBA PRIN ORDIN ELEMENTELE DE FUNCTIONALITATE TEHNICA A PROCEDURII DE ACCES IN VEDEREA COMPLETARII, TRANSMITERII DATELOR IN/DIN REGISTRU CARE VA FI PUBLICAT IN MO. IN CONTINUARE SE LUCREAZA PE PLATFORMA VECHE A REGISTRULUI GENERAL DE EVIDENTA A SALARIATILOR REVISAL."
Buna ziua, pentru angajatorii care au reusit autentificarea prin Roeid, cat timp a durat validarea identitatii in aplicatia Roeid? asteptam de cateva zile procesarea cererii de validare a identitatii, desi in mesaj scrie ca dureaza pana la 24 ore...
-
Si mie mi-au raspuns dupa vreo 3 zile ca nu am reusit validarea si sa mai incerc inca odata. 

-
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. Mi-am facut cont pe reges online ca si salariat, cu semnatura digitala. Vreau sa fac cont in registrul angajatori si pt firmele la care eu lucrez. Am urmat pasii de pe site, dar m-am impotmolit la acea cerere. Ambii angajatori sunt integistrati la onrc. Ce bifez, reprezentant legal sau imputernicit si adaug documente? Eu fiind logata deja in cont cu certificatul meu digital. Multumesc!
- balazse246
Selectezi cu reprezentant legal daca esti administratorul societatii, in rest selectezi imputernicit.
-
Este ok daca aveti si cont pe yahoo, mie mi-a fost validat pe Roeid.