Cerere obtinere USER si PAROLA pentru REGES-ONLINE
Re: Cerere obtinere USER si PAROLA pentru REGES-ONLINE
Bună ziua,dacă o societate nu mai are salariati activi mai este nevoie sa se înregistreze în Reges Online?
nu.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
pt cretum: incercati intai sa intrati fara sa schimbati parola, ca nu aveti nimic de pierdut.
Ptr.ganeam951.Am reusit schimbind parola cum ai spus.Multumesc foarte mult
-
tobosv790
Incerc sa fac cont pentru un angajator. Este firma fiului meu. Am mers la "registru angajator" am dat "creare cont nou" . S-a deschis o fereastra in care mi se cere: adresa de e-mail. Am dat-o pe a mea fiindca eu sunt angajatul lui si ii tin contabilitatea si voi opera si in REGES. Am ales o parola noua (probabil pentru cont). Imi cere nume si prenume. Le-am dat pe ale lui personale. Mi s-a trimis un link pe email de activare. Am activat. Ce fac mai departe? Cum creez cont pentru firma lui? Multumesc!
Semnatura digitala a cui e?tobosv790 scrie: ↑Mar Sep 02, 2025 8:33 am Incerc sa fac cont pentru un angajator. Este firma fiului meu. Am mers la "registru angajator" am dat "creare cont nou" . S-a deschis o fereastra in care mi se cere: adresa de e-mail. Am dat-o pe a mea fiindca eu sunt angajatul lui si ii tin contabilitatea si voi opera si in REGES. Am ales o parola noua (probabil pentru cont). Imi cere nume si prenume. Le-am dat pe ale lui personale. Mi s-a trimis un link pe email de activare. Am activat. Ce fac mai departe? Cum creez cont pentru firma lui? Multumesc!
Trebuiau datele personale ale posesorului semnaturii digitale, esti imputernicit.
Cu tokenul introdus in PC?laptop ai un buton adaugare firme.
acolo introduci ce ti se cere, pdf-uri semnatae digital, cu semnatura.
Vezi ca am doua postari unde explic ce /cum am procedat eu.
bafta!
Contul de prestator l-am facut pe CNP ca asa e procedura. In contractul de prestari servicii REGES ma trec tot cu CNP sau cu CUI cabinet expert contabil?
@tomac - contractul de prestari servicii nu trebuia sa-l trimiti la inrolarea firmei?
@- tudosien - cu ce te-ai inscris cu aia continui, CNP-cnp ramane. Cu CIF- CIF ramane
Esential: trebuie sa ai tot timpul tokenul in PC/laptop.
1. Nu. Decât dacă se face crearea contului de către prestator
2. Nu. Se înscrie cu CNP și se face cerere de acces la registru angajator de către reprezentantul legal. Chiar dacă nu are salariați și așa va putea fi cu drept de operare în registru pentru alții.
3. Se poate autentifica fie cu certificat digital fie cu ROeID ambele putând fi funcționale simultan. Pentru că ambele atestă identitatea persoanei. Eu mă pot autentifica cu ambele metode și văd exact aceleași lucruri.
2. Nu. Se înscrie cu CNP și se face cerere de acces la registru angajator de către reprezentantul legal. Chiar dacă nu are salariați și așa va putea fi cu drept de operare în registru pentru alții.
3. Se poate autentifica fie cu certificat digital fie cu ROeID ambele putând fi funcționale simultan. Pentru că ambele atestă identitatea persoanei. Eu mă pot autentifica cu ambele metode și văd exact aceleași lucruri.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
nastasachei
Impreuna cu sotul meu suntem actionrii unei societati. Doar el este administrator, eu am semnatura digitala si ma ocup de contabiitate si HR.
Pentru noul Reges imi trebuie imputernicirea lui (+act constitutiv si cetificat inegistrare fiscala).
Intrebarea mea este, imputernicirea trrebuie sa fie neaparat notariala?? inteleg ca pretul este 300 lei!.
Si documentele trbuie semnate electronic, le semne eu??
Pentru noul Reges imi trebuie imputernicirea lui (+act constitutiv si cetificat inegistrare fiscala).
Intrebarea mea este, imputernicirea trrebuie sa fie neaparat notariala?? inteleg ca pretul este 300 lei!.
Trebuie sa fiti neaparat angajata in firma.nastasachei scrie: ↑Mar Sep 02, 2025 10:03 pm Impreuna cu sotul meu suntem actionrii unei societati. Doar el este administrator, eu am semnatura digitala si ma ocup de contabiitate si HR.
Imputernicirea notariala va scapa de greturi.
Semnatura dumneavoastra este cea care va fi aplicata.
cautati ca am doua postari unde explic pasii
Multumesc @tomac si @stroescud.
1. Da, eu ca prestator o sa creez contul si pt angajatori(ca pana ii "scolesc" pe ei cum sa faca trece timpul) si o sa incarc actul aditional la contract atunci.
2. Ok, merg pe CNP cu semnatura digitala.
1. Da, eu ca prestator o sa creez contul si pt angajatori(ca pana ii "scolesc" pe ei cum sa faca trece timpul) si o sa incarc actul aditional la contract atunci.
2. Ok, merg pe CNP cu semnatura digitala.
-
nastasachei
multumesc.
Sau poate crea sotu meu ca administrator al firmei, cont fara semnatura digitala si opereaa el in Reges?
Sau poate crea sotu meu ca administrator al firmei, cont fara semnatura digitala si opereaa el in Reges?
Nu se poate fara semnatura digitala.nastasachei scrie: ↑Mie Sep 03, 2025 9:33 am multumesc.
In noul Rges se lucreaza numai cu tokenul cu semnatura digitala introdusa in PC/laptop.
La fel cum se acceseaza e-Guvernare sau ANAF.
Pai daca in contractul de prestari servicii REGES ma trec cu CNP pot incasa banii in contul de PFA? Contractul de prestari servicii contabile e tot pe PFA si in contul ala inacasez toate onorariile.