Cod fiscal pentru fiecare punctde lucru de la 1 salariat

Scrie răspuns
maresl405

Re: Cod fiscal pentru fiecare punctde lucru de la 1 salariat

#61 Mesaj de maresl405 »

Si daca DA in ce sectiune se trec?

tobosv790

#62 Mesaj de tobosv790 »

maresl405 scrie: Mar Ian 20, 2026 2:54 pm Buna ziua
Daca am obtinut CUI ul pentru punctul de lucru (ptr imp salarii) mai trebuie sa fac o declaratie 700?
Cum ai procedat? Pas cu pas, te rog.
Eu am incercat sa depun D060 pe e-guvernare. Daca nu completez nimic la CUI punct de lucru nu se valideaza declaratia. Asa ca am trecut CUI-ul societatii. S-a validat declaratia dar dupa depunere pe e-guvernare imi da recipisa cu urmatorul mesaj:

"Au fost identificate urmatoarele ERORI:
E: validari globale
eroare: 23_Codul de identificare fiscala pentru sediul secundar neidentificat"

tobosv790

#63 Mesaj de tobosv790 »

A mers. Am depus 060 pe e-guvernare. Trebuie ales DI nu DM. Am primit recipisa fara erori. Sa vad daca primesc si CUI-ul punctului de lucru in SPV. Va anunt.

horvaya687

#64 Mesaj de horvaya687 »

Ok, am punct de lucru in alta localitate fata de sediu. Bun. Toti angajatii m-is acolo. Cum configurez SAGA daca in program am adresa sediului cu un CF, iar REGES-online e pe adresa si CF punctului de lucru. Cum le pun cap-la-cap sa pot lucra?

belibouc436

#65 Mesaj de belibouc436 »

gheorghei642 scrie: Lun Ian 12, 2026 3:23 pm Acum, in lipsa unor precizari din partea ANAF, pe aceasta speta, se depune D060, electronic. Se ataseaza arhiva zip. in continutul atasat la d700.
Daca punctul de lucru este situat in aceeasi localitate cu sediul social al firmei, II, etc. nu aveti obligatia de a solicita organului fiscal inregistrarea fiscala a punctului de lucru.

Buna seara. Fiti amabil, cum fac sa atasez arhiva zip la 060, nu gasesc de unde sa fac asta. Multumesc.

paturcai

#66 Mesaj de paturcai »

Nu
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

giureae

#67 Mesaj de giureae »

Raspuns acum 30 minute de la asistenta contribuabili: Se depune pentru fiecare punct unde sunt salariati, chiar daca sunt in acelasi UAT, 060 initiala, atasat declaratie administrator, act de la ONRC, dovada proprietate, chirie, comodat etc. Se depune pe eguvernare nu pe SPV. Functie de administratie se primeste pe SPV sau se ridica personal.

ionescug551

#68 Mesaj de ionescug551 »

Am depus D060 din 09.01.2026 si nu am primit nici un raspuns in SPV.Oare trebuie mers la fiecare administratie sa le ridici fizic?

gheorghei642

#69 Mesaj de gheorghei642 »

Accesati www.mfinante.gov >>>>>Informații fiscale și bilanțuri>>>>Selecţie după Nume si Judet.

ionescug551

#70 Mesaj de ionescug551 »

pentru gheorghei642 :Aceea este pagina pentru CIFul principal.Eu mi-am exprimat nedumerirea referitoare la codul fiscal care trebuiesc luate acum ,in 2026,pentru punctele de lucru cu cel putin un salariat.

tomac

#71 Mesaj de tomac »

Vă rog să aveți răbdare. Eu zic că se va modifica legislația și că va exista prorograre a termenului de obținere CIF precum și o clarificare a faptului că nu trebuie CIF pentru sediu secundar aflat în aceeași localitate cu sediul social. Și sper eu și o clarificare a documentelor ce se solicită. Pentru că s-a ajuns la niște aberații inexplicabile. În Suceava se cer adeverințe de la primărie cu adresa exactă, copii contracte, etc, deși datele punctului de lucru sunt la ONRC, la alte administrații se cer alte documente, etc.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

iliovicid825

#72 Mesaj de iliovicid825 »

Bună ziua, @Saga,

Am gasit tutorialul de mai jos privind Configurarea sediilor secundare în programele Saga, dar este de acum doi ani.
In afară de modificarea nr. de salariați (era 5 inainte vreme) pentru care trebuie obținut CIF de punct de lucru (din altă unitate administrativ-teritorială), se mai schimbă ceva ca mod de lucru in Saga?

https://www.youtube.com/watch?v=e3fkTNbJ5GA

Mulțumesc!
Dan

gheorghei642

#73 Mesaj de gheorghei642 »

ionescug551: Tastati nume(denumire) spre exemplu NAIROBI SRL si, cu siguranta, in conditiile inregistrarii D060 si atribuirii C.I.F. pentru punct/puncte de lucru, organizat(e) in afara sediul ui principal, sub C.U.I./C.I.F. sediu principal va fi afisat si C.I.F. - uri un numarde cate solicitari de inregistrare ati transmis.

petree659

#74 Mesaj de petree659 »

Buna, am cautat cum ai zis gheorghei642 si intradevar apare si CIF pct de lucru,dar la impozit salarii este scris "nu".Va trebui sa facem D700?

bucurd864

#75 Mesaj de bucurd864 »

tomac scrie: Joi Ian 22, 2026 12:51 pm Vă rog să aveți răbdare. Eu zic că se va modifica legislația și că va exista prorograre a termenului de obținere CIF precum și o clarificare a faptului că nu trebuie CIF pentru sediu secundar aflat în aceeași localitate cu sediul social. Și sper eu și o clarificare a documentelor ce se solicită. Pentru că s-a ajuns la niște aberații inexplicabile. În Suceava se cer adeverințe de la primărie cu adresa exactă, copii contracte, etc, deși datele punctului de lucru sunt la ONRC, la alte administrații se cer alte documente, etc.
Buna ziua, credeti ca vor mai veni cu clarificari? se apropie termenul de conformare....ar trebui sa o numeasca e-birocratia.

Scrie răspuns