Arhivare facturi din SPV din SAGAWEB

hostiucv

Arhivare facturi din SPV din SAGAWEB

#1 Mesaj de hostiucv »

Buna ziua! M-am mutat recent de pe sagaC versiune de baza pe SAGAWEB, inainte toate facturile emise sau importante in SPV prin program din sectiunea efactura, se salvau automat intr-un folder. Acum folosesc SAGAWEB si nu mi s-au mai salvat facturile in format XML pe calculator. Cum pot sa le salvez din SAGAWEB si in format XML? Sau raman stochate pe WEB si se pot importa oricand de acolo in format XML? Ma poate ajuta cineva cu un raspuns privind arhivarea sau stocarea facturilor in format XML din SAGA WEB....multumesc.

ciucam544

Re: Arhivare facturi din SPV din SAGAWEB

#2 Mesaj de ciucam544 »

Daca nu ati observat pana acum, exista la fiecare rubrica in e-facturi (raspunsuri, emise si primite) un buton cu descarca raspunsuri/fisiere. Cand dati pe acel buton (ma refer aici la programul sagaweb din pagina de browser) alegeti perioada pentru care descarcati fisierele si apoi salvati arhiva zip si centralizati informatia la dvs. Altfel puteti folositi tot programul saga desktop de windows configurat cu conexiune la baza de date din web si cu setarile pentru e-factura cu salvare in folderele din calculatorul/reteaua dvs.

hostiucv

#3 Mesaj de hostiucv »

Multumesc frumos! pot extrage facturi si mai vechi de 60 de zile daca au trecut prin saga web?

ciucam544

#4 Mesaj de ciucam544 »

Pai ce mai intrebati... completati perioada si incercati! Eu cred ca da!

milanm

#5 Mesaj de milanm »

Am incercat eu sa iau mai vechi de 90 de zile si ia doar cateva din ele, nu pe toate.
Cum le recuperam pe celelalte?
In ianuarie 2026 am emis 8 facturi, iar arhiva descarcata contine 2 facturi si alea in format pdf nu xml-urile de la anaf

gheorghei642

#6 Mesaj de gheorghei642 »

Incercati si cu varianta:
1.Intrați în meniul Operații_ e-Factura.
2.Accesați tab-ul Facturi primite (sau Facturi emise, după caz).
3. Apăsați butonul Generare token (dacă nu aveți certificatul digital deja conectat și configurat în SAGA).
4. În câmpul de filtrare pentru perioadă, modificați manual data de început.Setați un interval din trecut (de exemplu, acum 4-5 luni).
5.Apăsați butonul Verificare răspuns ANAF sau Descărcare
6. SAGA va interoga direct baza de date ANAF și va aduce fișierele XML lipsă, chiar dacă au trecut peste 90 de zile.

stanescue731

#7 Mesaj de stanescue731 »

Foarte tare!Multumim Ghe.i.42!

tomac

#8 Mesaj de tomac »

6 nu este adevărat. Fișierele se păstrează de ANAF timp de 60 de zile. SAGA aduce din cele importate din SPV că sunt salvate în baza de date.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns