Ma intereseaza parerea voastra referitor la art.34 alin.(3) din "noul" cod al muncii, unde scrie ca trebuie sa declaram salariul si sporul de munca.
Totusi unde se declara? ca eu n-am vazut sa apara nici un nou "patch" la programul ReviSal (adica aici: http://www.inspectiamuncii.ro/).
Nu "s-a expirat nimic".
In schimb nu s-a actualizat nici macar COR.
Pt."balazse"
Pentru evidentierea sporului pentru zile libere acordate in cursul saptaminii ( banuiesc ca ai avut control -si eu!-):
-Pina la 01.01 trebuia act aditional inregistrat la ITM, acum trebuie act aditional pe care va trebui sa il pastrezi cu sfintenie pina va elabora Min Muncii acea faimoasa hotarire in legatura cu REVISAL. ( 90 de zile incepind de la Pastele cailor!)
-Pentru contractele noi, in Revisal, la crearea contractului, la Detalii"("Explicatii"- ultimul ecran-) treci salariul brut si, distinct, sporul si la ce se refera.
Ecranul permite orice tip de continut- inclusiv bancuri ( numai ca si acestea vor apare pe serverul Inspectiei Muncii )
La urmatorul control iti vor cere cu siguranta- la mine 28.04- "Revisal tiparit cu toate suspendarile, actele aditionale, deciziile de majorare a salariului"
Asta scria pe invitatia la sediul ITM !- Le-am inminat parola de pe ITM Online sa vada singuri si le-am si spus ca faimosul Revisal nu permite tiparirea si nici inregistrarea suspendarilor, actelor aditionale etc
In rest, rabdare !
Vezi ca in cazul meu, administratorului i-a fost lene sa ia de acasa "Dosarul de Personal"- cu toate deciziile, acte aditionale etc- si s-a dus la ei numai cu dosarul de la punctul de lucru in care avea doar contractele individuale, fisa postului, extras din Reg intern , organigrama si foile de prezenta-
Pe chestia asta a incasat 1500 - fara drept de reducere in 48 de ore- desi e invocata OG 2