Buna seara,
Am avut control de la antifrauda si ni s-a comunicat (insa fara sa faca referireexact la act normativ/lege) ca la toate chitantele pe care le emitem clientilor (incasari facturi marfa) sa emitem dispozitie de incasare. Exista vreun act normativ sau lege care sa reglementeze asa ceva ?
Chiar daca nu este in topicul bine ales aceasta intrebare am sa o scriu aici fiind legata de prima : daca exista aceasta lege/act normativ exista posibilitatea pentru a intocmii dispozitia de incasare sa preia automat si datele din chitanta emisa ?
Multumesc frumos.
Lege intocmire dispozitie incasare la fiecare chitanta emisa
Re: Lege intocmire dispozitie incasare la fiecare chitanta e
Data viitoare solicita si baza legala, zic eu.
Daca ar fi dupa ei, ar trebuie ca dupa fiecare bon emis de la casa de marcat sa emite o chitanta, pentru chitanta emisa o dispozitie de incasare, iar pentru dispozitia de incasare un proces verbal de predare-primire a celor de mai sus, precum fiecare document sa contina CNP, semnatura si stampila.
Daca ar fi dupa ei, ar trebuie ca dupa fiecare bon emis de la casa de marcat sa emite o chitanta, pentru chitanta emisa o dispozitie de incasare, iar pentru dispozitia de incasare un proces verbal de predare-primire a celor de mai sus, precum fiecare document sa contina CNP, semnatura si stampila.
-
Ți-au găsit "un nod în papură". Astea sunt invenții ca să aibă de ce să te taxeze.
-
Am mai citit despre asta undeva si nu este prima data cand cei de la antifrauda solicita asa ceva , daca nu ma insel exista in OG 28/1999 ceva legat de asta , daca am timp o sa caut
Nu există bază legală pentru așa ceva.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.